fbpx

“Не прощайтеся з нею, чекайте на нову зустріч”: Наталка Ворожбит анонсувала новий фільм, головну роль у якому зіграла Руслана Писанка

Наталка Ворожбит розповіла про те, що Руслана Писанка слала головною героїнею її нового фільму. Стрічка має назву “Демони” і у найближчому майбутньому вийде на екрани.

Про це Ворожбит повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Режисерка також опублікувала фото Писанки, яке було зроблено під час зйомок, та повідомила, що попри те, що деякі сцени ще недознімали, проте фільм усе ж вийде на екрани.

Режисерка розповіла:

“Ми знімали фільм “Демони” і тримали за інтригу, що Руслана Писанка зіграла в ньому головну роль. Ми уявляли, як дознімемо фільм і оприлюднимо перші ролики з нею, як всі будуть приємно вражені Новою Русею. Вона казала “я роблю квантовий стрибок.

Вона хотіла зніматися в українському кіно. Але її не знімали, будемо чесні. Я теж боялася брати телезірку. Був довгий пошук, сотня актрис. Я подивилась випадково її інтерв’ю і серце йокнуло. Як в коханні. Моя. Особистість, глиба, зміст, енергія. Коли вона зайшла на перші проби – то це зайшов всесвіт і повністю заповнив простір. А яка вона красива! Ми зараз монтуємо фільм і я постійно думаю “яка красива людина в кадрі”.

Ворожбит також відзначила і працелюбність Руслани:

“В кадрі стригла своє розкішне волосся, а на телеефіри одягала перуку. Приїжджала на перезйомки на Полтавщину після ефіру за кермом і в ніч поверталася назад. Кожного дня робила подвиг на цих непростих зйомках в експедиції. Вона вражала своєю самовідданістю і довірою. Матеріал складний, але жодного капризу і ознак зірковості”.

21,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page