fbpx

”Не треба міряти по собі”: Тіна Кароль прокоментувала скандал з Потапом і Лободою

Українська співачка Тіна Кароль прокоментувала скандал, який розгорівся в мережі після публікації Потапом жартівливого відео з її участю.

Повна версія інтерв’ю з артисткою незабаром з’явиться на сайті “OBOZREVATEL“, а тим часом видання пропонує читачам відповіді на головні питання: як сама співачка відреагувала на ролик Потапа, як поставилася до коментаря Світлани Лободи, і чи дійсно у опонентки по сцені є привід заздрити Тіні Кароль.

Як зазначила в бесіді співачка, побачивши ролик Потапа, вона лише посміялася і вирішила підтримати його жарт. В цей час аккаунт продюсера в Instagram штурмували шанувальники Тіни Кароль, котрі вважали відео грубим і образливим.

“Хотів Потап повеселитися, це ж круто! Я завжди будь-яку новину аналізую так – що корисного? Потапа цитували, до нього була прикута увага, Тіну Кароль захищали (посміхається). Ми обидва опинилися улюблені публікою. Я, звичайно, була здивована, що все це так роздули, що навіть написала в своєму Instagram-сторіс: “так охрипнути навіть на морозі складно” (сміється). Я вирішила підтримати жарт!” – згадала вона.

Що ж стосується коментаря Світлани Лободи, який лише підлив масла у вогонь, на нього артистка не вважала за потрібне відповідати.

“Ну навіщо мені реагувати? Ну, коментар… (знизує плечима). Рано чи пізно все це переросте у велику любов”, – запевнила співачка.

За версією деяких шанувальників, різкий коментар Світлани Лободи був лише показником її заздрості успіхам Тіни Кароль в Україні. У свою чергу, Тіна Кароль визнала подібні “чвари” дурницями.

“Я навіть не хочу обговорювати це. Дурниці. У кожного свій шлях, у кожного своє призначення. Повірте, мені настільки нецікаві чвари, це настільки мені не потрібно, не близько… Я завжди з радістю готова спілкуватися з будь-якою людиною, дружити і співпрацювати, навіть незважаючи на те, що було. У мене інший принцип у житті: я йду вперед, дивлюся в майбутнє. що було – те загуло. Я люблю людей і люблю любити людей різних, і не треба міряти по собі. Працюючи з великим колективом, з великою кількістю людей дуже різних, я навчилася не міряти по собі. У кожного своя точка зору, світогляд, і кожен має на це право”, – підсумувала вона.

Нагадаємо, незабаром після того, як у соцмережах спалахнув скандал, Потап видалив відео з епізодом виступу артистки, в якому замінив її голос на пронизливий крик чоловіка.

До того моменту ролик зібрав десятки тисяч переглядів і кілька тисяч коментарів, в яких користувачі не тільки критикували Потапа і Світлану Лободу, яка посміятися над Тіною Кароль, а й сперечалися між собою.

You cannot copy content of this page