fbpx

Не вірити тітці Марії я не могла. Та й фото вона мені вислала одразу. Тут уже без варіантів узагалі. Видно, що стосунки там далеко не дружні, а батьки його ще й провести пару вийшли аж до машини. Всі усміхнені стоять і щасливі

Я вийшла заміж за Андрія шість років тому. Ми з чоловіком жили у моїй двокімнатній квартирі. А свою однокімнатну квартиру, яку я отримала у спадок від тітки, я здавала.

А потім батьки мого чоловіка захотіли переїхати жити до міста, бо жити у селі їм стало дуже не просто. Вони спочатку шукали квартиру яку могли б винаймати, а потім запитали у мене, чи не дозволю я оселитись у моїй однокімнатній. Я одразу ж погодилась. Люди вони прекрасні і відносини у нас були теплі. У мене своїх батьків не стало, тож батьки чоловіка ставились до мене краще, ніж до сина.

А потім я дізналася, що у Андрія є інша. Більше того, та дівчина приходила з ним у квартиру його батьків. Саме сусідка свекрів і сказала що бачила мого чоловіка з іншою. Не знаю, про що вони там собі думали, але в тому будинку мене всі знають, тому їхня таємниця маленька одразу стала мені відомою.

Не вірити тітці Марії я не могла. Та й фото вона мені вислала одразу. Тут уже без варіантів узагалі. Видно, що стосунки там далеко не дружні, а батьки його ще й провести пару вийшли аж до машини. Всі усміхнені стоять і щасливі.

Не знаю, як описати те, що я в той момент відчувала. Ніби світ на шматочки розсипався. Всі кому я довіряла, на кого мала надію і кого так любила, вчинили от так зі мною. Зібрала його речі і виставила на сходовий майданчик.

Тут же зателефонувала батькам чоловіка і сказала звільнити квартиру на протязі місяця. Тут таке почалось. Просити почали подумати і все зважити. Я їх розумію: я знаю, що мають маленькі пенсії, і вони не можуть винаймати квартиру в місті. А свій будинок у селі вони вже давно продали. Їм просто вже нема куди повертатися.

Але це вже їхні справи і їх сина.

Звісно, чоловік просив вибачити його, сказав що то була помилка і він про неї дуже шкодує. З батьками приїжджав під будинок, я навіть не вийшла.

Згодом, я все ж зможу це пережити і навіть простити цих людей, але не зараз. Зараз я складаю себе і свій світ по шматочкам. Я зайнята, мені не до того.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page