fbpx

Не влаштовує якість прання, не поспішайте лаяти машинку. В який відсік потрібно засипати пральний порошок

Навіть таке цілком буденне заняття, як прання, має ряд хитрощів, оволодівши якими, ми будете справлятися з цією справою максимально ефективно і швидко. Наприклад, не всі знають, що на кондиціонері для білизни можна заощадити, використовуючи кульки з харчової фольги.  Джерело

Тим же ефектом володіють мотки вовни. Вони надають на білизну антистатичний ефект, завдяки чому тканина перестає «електризуватися». А якщо капнути на моток ефірну олію, то речі будуть пахнути улюбленим тонким ароматом.

Читайте також: Рoзріжте листочки алое надвоє і вичавіть сік. Втирайте рідину в корені волосся, і насoлоджуйтесь результатом

Якщо вас не влаштовує якість прання, не поспішайте лаяти машинку. Для початку переконайтеся, що ви засипаєте порошок в потрібний відсік. Так-так, ви не помилилися. Якщо робити це не за інструкцією, речі можуть відпиратися погано, а на темному ви можете помітити розводи.

Куди лити кондиціонер для білизни, це зрозуміло. Зазвичай цей відсік позначають блакитним кольором і поруч вказують зірочку або сніжинку. Швидше за все, в цьому ви все робите правильно? А як щодо порошку, рідкого або сухого?

Крім відсіку для кондиціонера, в висувній частині машинки є два відділення. Багато господинь звикли засипати порошок в ліве, не замислюючись про те, для чого потрібен другий відсік. Насправді, якщо придивитися, вони позначені символами I і II (або А і В).

У відсік I (або А) засипають порошок тоді, коли ви попередньо замочуєте білизну. Якщо ж ви запускаєте звичайне прання на 30, 45, 60 хвилин і так далі, то слід помістити мийний засіб у відсік II (B).

Таке нехитре правило може в рази поліпшити якість прання. Признавайтесь, ви правильно користувалися пральною машиною чи для вас це відкриття?

You cannot copy content of this page