fbpx

Не все гладко: Анна Седокова повiдомила, чoму поcвaрилася з “Ревізором” Тищенко (фото)

Як виявилося, на “зоряному олімпі” буває не все гладко: так, днями співачка Анна Седокова поділилася з шанувальниками, що раніше мала сварку з “Ревізором” Миколою Тищенко, пише Глянець

Зірки зустрілися днями на курорті в Туреччині і, схоже, стосунки вже налагодилися, адже у своєму Інстаграмі Анна поспішила розповісти деталі.

Читайте також: ХТО ТАКИЙ MELOVIN: ЩO ВIДОМО ПРО УЧАСНИКА ЄВРОБАЧЕННЯ 2018 ТА ЧИ МАЄ ВІН ШАНСИ НА ПЕРЕМОГУ (ФОТО, ВІДЕО)

“Колись, давним давно, дуже сильно посварилися двоє людей Aнна і @nikolaytyshchenko. Шуму було і так прикро, тому що через одну дурну фразу, образилися один на одного дві людини. І ось, два дні тому, я виходжу на сцену, в Туреччині між іншим, і бачу в залі його, усміхненого”, – говорить Анна.

“Микола, у властивій йому манері, закидав мене квітами, замовляв десятки пляшок найдорожчого шампанського і ми зрозуміли, що минулі образи випарувалися і залишилися в минулому! Дуже рада була тебе бачити, головний Ревізор країни! Бережи розумницю дружину!”

Когда-то, давным давно, очень сильно поругались два человека Aнна и @nikolaytyshchenko . Шуму было и так обидно, потому что из-за одной глупой фразы, обиделись друг на друга два человека. И вот, два дня назад, я выхожу на сцену, в Турции между прочим, и вижу в зале его, улыбающегося.) Вместе с невероятно крутыми @ruslankvinta , @anastasia_domination и красивейшей женой @allabonya ♥ Далее, Николай, в свойственной ему манере, забрасывал меня цветами, заказывал десятки бутылок самого дорогого шампанского и мы поняли, что прошлые обиды испарились и остались в прошлом! Очень рада была тебя видеть, главный Ревизор страны ! Береги умницу жену ❤ Мне будет не хватать Вас на моих следующих концертах 💋

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

You cannot copy content of this page