fbpx

Не вийде у мене справжньої дружби зі свекрухою. Дуже прикро

Напевно, моя історія буде не першою, коли невістка скаржиться на свекруху. Але мені просто дуже потрібна порада, бажано, від старших людей. Зовсім недавно ми одружилися з моїм чоловіком і після весілля почали жити з його батьками. До весілля ми дуже добре спілкувалися з його мамою, але вкрай рідко бачилися, оскільки я жила в іншому місті. І ось, коли я переїхала жити до них в дім, то вирішила по-справжньому подружитися зі свекрухою. Це було нескладно, тому що мама чоловіка дуже добра і доброзичлива жінка, приємна в спілкуванні. Нам завжди є з нею, про що поговорити. У нас ніколи не виникає конфліктів в побуті.

На відміну від інших свекрух, мама мого чоловіка ніколи не критикує мою їжу, не говорить, що я погано роблю щось по дому. Але недавно я отримала справжній виклик від своєї свекрухи. Дзвіночки про те, що вона переказує все, сказане мною, сусідам надходили і раніше. Ось тільки я не звертала на це увагу. Наприклад, одного разу у мене з’явився висип. Звичайно розповіла про це Антоніні Володимирівні, тому що думала, що вона зможе мені порадити якийсь дієвий засіб. А порадила мені його сусідка. Я тоді навіть не зрозуміла, звідки вона дізналася про це, вона просто зупинила мене біля під’їзду і сказала, що від такої проблеми, як у мене, допомагає певна мазь. Я подякувала жінці, але навіть подумати не могла, що це свекруха їй розповіла про це.

Але ось на днях мені все стало ясно, як білий день. У нас у дворі були збори мешканців будинку. Говорили про сусідку, яка підгодовує безпритульних котів з усього районі. Щоб ви розуміли, вона живе на першому поверсі і прямо з вікна викидає їжу під будинок. І біля під’їзду постійно чергує штук сорок котів, вони безперестанку нявкають і справляють ходять на своїх котячих справах прямо в клумбу. Це м’яко кажучи неприємно. Особливо в квітні. Коли ми прийшли додому, то я сказала Антоніні Володимирівні, що сусідка – вижила з розуму. Що потрібно взяти машину і вивезти всіх цих котів у розплідник. А вже на наступний день, коли я йшла на роботу, та сама сусідка побачила мене і накинулася з претензіями, що я безсердечна, і взагалі, як я могла казати, що вона вижила з розуму.

Ось тоді-то я і зрозуміла, що це саме Антоніна Володимирівна переказує все, сказане мною, сусідам. І виносить на загальний осуд все, що відбувається у нас вдома. Це може означати тільки одне. Вона налаштовує сусідів проти мене. Це так низько, я такого не очікувала від неї. Навіщо мене очорняти в очах сторонніх людей? А вдома завжди така мила, базікає без угаву, підтакує мені. І як мені тепер бути? Жити з нею під одним дахом і зовсім нічим не ділитися? Ех, мабуть, не вийде у мене справжньої дружби зі свекрухою. Дуже прикро.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page