fbpx

Не викидайте бананову шкірку, а просто залийте її водою. Я була приємно вражена результатами

Банан — той ще фрукт! Нещодавнє дослідження доводить: два банана цілком здатні забезпечити людину енергією для інтенсивного півторагодинного тренування. Саме тому банан користується такою популярністю серед спортсменів. Крім іншого, у бананах містяться eндopфіни, які так і називають — гоpмони щастя. Але чи знаєте ви про те, що корисна не тільки м’якоть банана?

Я дізналася нещодавно про засіб, який здатний пожвавити ріст навіть найкволіші, хвоpобливі рослини. Бананова шкірка для кімнатних рослин – одне з найчудодійніших добрив!

Банани містять в собі безліч поживних речовин, які зміцнять коріння домашніх і садових рослин, пожвавлять розсаду і сприятимуть активному росту і цвітінню твоїх зелених улюбленців.

Добриво з бананової шкірки

Бананова м’якоть – також дуже ефективне добриво! Розімни 1 банан виделкою і залий половиною склянки води. Якщо тобі потрібно терміново реабілітувати рослину, цей засіб поверне її до життя дуже швидко.

Суміш з м’якоті банана і води можна виливати прямо в грунт!

Однак бананова шкірка – значно дешевше і доступніше добриво, ніж м’якоть стиглого банана. Залийте шкірку водою і дайте їй настоятися добу.

Читайте також:  4 яйця, 200 г сиру, 120 г цукру для найніжнішого в світі торта! Надзвичайно простий і смачний десерт

Змішайте 1 частина енергетичного коктейлю для рослин з бананової шкірки і 5 частин води.

Поливайте рослини регулярно цим чудовим засобом!

Особливо тішить, що бананову шкірку можна використовувати кілька разів! Заливайте шкірку водою знову і будьте спокійні, бо корисний засіб для росту сильних і красивих рослин незабаром знову приготується.

Опубліковано 11 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page