fbpx

Не за таке «народовладдя він воював», як виявилося, нема ніякого «один за всіх і всі за одного» – колаборант з Мар’їнки

Житель Донецької області, який в 2014 зрадив Україну і перейшов на бік так званих «республік» та воював проти української армії. В результаті чоловік втpатив обидві кiнцівки нiг та частково руки і після цього зрозумів, що не за таке «народовладдя він воював», як виявилося, нема ніякого «один за всіх і всі за одного».

Про це він розповів у відео, яке поширилося Мережею.

“Я сам з Мар’їнки. Проводив евакуацію Мар’їнки, Красногорівки, проводив “референдум”. І з перших днів я завжди на передовій. Так сталося, що я залишився інвалідом першої групи. Нам призначили пенсію в розмірі 3200 рублів. Як на неї можна прожити, якщо я знімаю житло за 4 тисячі рублів?”,- каже чоловік він на камеру.

Він обурюється, що не може ні забезпечити свою дитину, ні себе самого і його поки годують родичі.

“У мене маленька дитина, яка просить, щоб я йому купив полуницю, морозиво. А за що я йому куплю, якщо у мене пенсії не вистачає житло оплатити? У мене на їжу практично грошей не залишається. Спасибі родичам, що вони мене хоч годують ще”, ‒ каже колаборант.

Він додав, що кожного року мусить підтверджувати свою інвалідність, а це займає й до двох місяців часу, за які він і тієї пенсії не отримує. У нього немає житла і не вдалося вибити навіть кімнатку в гуртожитку, оскільки у нього нема прописки.

Чоловіка обурює, у нього відключили електроенергію за борги, але в «республіці» з помпою проходять конкурси краси.

«Ви вже забули», – каже він на лозунг «Ніхто не забутий-ніщо не забуте».

Фото: militaryreview.

07/28/2022

You cannot copy content of this page