fbpx

Не заважайте собі бути багатими

Для багатьох людей прагнення до багатства, до грошей стає причиною настільки руйнiвного мислeння, що в підсумку гроші починають боятися їх і обходити їх стороною. Хвoрoбливість проявляється в наступних міркуваннях: я хочу грошей, тому що у мене їх недостатньо. У мене, їх недостатньо, тому що я бідолаха, невдаха, слабка людина.

Для людей, мислячих подібним чином, будь-яке бажання грошей, будь-яка вимога, пов’язана з грошима, стає настільки неприємною і дискомфортною, що викликає цілий комплекс неадекватних реакцій. Деякі замовкають, червоніють, коли мова йде про гроші, деякі дратуються і починають проповідувати про перевагу бідності, інші лaють багатих.

Такі люди роблять дивні вчинки замість того, щоб покінчити з дискомфортом і здійснити свої бажання. Хтось соромиться вимагати свої гроші, коли його обраховують або обважують. Мало хто стане обговорювати зі своїм начальством питання про підвищення зарплати. А якщо хто і буде, то це перетвориться в істeрику, взаємообвинувачення або зaгрoзи.

Засудження бажання грошей або того, що на них можна купити, повсюдне і універсальне. Гроші – це тема, яка майже в кожному викликає почуття сором’язливості, замішання, презирства і навіть засудження. Люди соромляться того, що грошей у них мало або багато. А якщо гроші викликають сором’язливість, то ніяка їх кількість не здається правильною.

Встановіть в своєму розумі світ по відношенню до грошей. Люди так багато воювали через гроші, і ці проблеми відбиваються на вашому несвідомому розумі. Сором з приводу грошей буде періодично з’являтися у вашій свідомості. Прийміть це почуття і вийміть з нього користь. Гроші це дуже містична річ, що символізує достаток, владу, життя, свободу. І зрозумійте, не гроші викликають сором, а якісь потаємні бажання, глибинні прагнення, пов’язані з силою грошей.

Сила грошей, як електричний струм може створювати комфорт навколо вас і може принести cмeрть. Тому гроші і викликають страхи: страх невдачі, страх змін, страх відкидання, страх успіху, страх cмeртi. Найбільша проблема емоцій сорому, страху, презирства полягає не в самих цих емоціях, а в тому, що люди їх соромляться, вважаючи, що з ними не все в порядку. Емоції означають тільки те, що ми вибираємо думати з їх приводу.

Емоції – це погода в вашому внутрішньому світі. Вона може бути дощова, сонячна, вітряна. Використовуйте емоції для усвідомлення себе, для трансформації себе і розвитку любові до себе, а не для образи і відкидання себе. Якщо ви робите вигляд, що емоцій немає, то ви входите в дивний, парадоксальний психiчний стан. Уявіть, на вулиці дощ, а ви соромитеся дощу і ще соромитеся свого сорому – і намагаєтеся його приховати. Залиште збентеження і не заважайте достатку, багатству і удачі виливатися на вас.

Формула грошей

Космічний достаток проявляється потоком грошей в моєму житті.

Протягом тижня пишіть цю формулу по 54 рази вранці і ввечері. Вимовляєте її під час медитації, релаксації, перед сном. Розішліть її на листівках знайомим, розішліть її по електронній пошті, щоб створити інформаційно-енергетичну матрицю в віртуальному просторі. Нехай ця формула примножиться через вас тисячократно. Уявіть, що вона і її експансії грають роль магніту. Коли ви пишете, повторюєте її, розсилаєте її, то створюєте особливу психоенергетичну антену, що уловлює вібрації достатку.

Вправи:

Ця вправа заснована на принципі психокодування стану, що відповідає цій формулі.

1. Нехай кодом цієї формули буде слово «потік».

2. Вимовіть слово «потік» і повільно порахуйте від 9 до 1. Потім скажіть формулу 9 разів, перебуваючи в самому своєму ідеальному стані. Візуалізуйте, як потік космічного достатку наповнює вашу ауру, немов ласкаві промені сонця. Найкраще це виконувати в прекрасний сонячний день, коли вас переповнюють позитивні емоції. Ви насолоджуєтеся досконалістю природи, безмежжям синього неба. Все цвіте, плодоносить, все святкує життя. Ви частина цілого. Світ створений для вас, як і для кожної істоти. Все для всього. Все у всьому. Ця повнота достатку, це єдність різноманіття вливається в вас і стає потоком успіху, щастя, процвітання, гармонії, і ви знову повторюєте:

«Космічний достаток проявляється потоком грошей в моєму житті». Зафіксуйте це стан. Вимовте слово-код «потік» і порахуйте від 1 до 9. І знову скажіть слово «потік». При проголошенні слова «потік» 2 рази з’єднайте вказівний і великий палець правої руки. Цей жест відіграє важливу роль в багатьох езотеричних психотехніках.

3. Виконуйте цю техніку кожен день протягом тижня, поки стан не стане стійким.

4. У будь-який момент, коли ви вимовляєте слово «потік» і два рази з’єднуєте пальці, у вашій підсвідомості буде розкручуватися програма успіху. Це буде тотожне тому, як ніби ви повторювали формулу сотні разів і увійшли в ідеальний стан.

You cannot copy content of this page