fbpx

Недавно до мене хотіли приїхати в гості мої батьки (вони живуть в іншому місті) і я натякнула зовиці, щоб вони поїхали до себе. На що вона мені відповіла, що в коридорі диван розкладається і, типу, нехай там сплять

Я заміжня близько року, є прекрасний синочок, живемо з батьками чоловіка, чоловік – прекрасна людина, дуже його кохаю. Справа в тому, що мене дістає моя заміжня зовиця. Щоп’ятниці до понеділка вона у нас зі своєю сім’єю.

Я, звичайно, нічого не кажу на те, що вона так часто приїжджає. Мене виводить з себе те, що вона вічно лізе в нашу сім’ю, батьки її обожнюють і кожне її слово – закон в нашій родині. Звичайно ж, свекор і свекруха її люблять і тому вона у нас часто буває.

Діти у неї невиховані, постійно влаштовують непорядок по всьому дому (хоча вже великі), можуть крутити носом від того, що я приготувала і сказати: «Готуй інше». Через такі вибрики її батьки і свекруха просто сміються. Вони постійно лазять у мене в речах, якщо що сподобається, звичайно ж, заберуть собі. Я мовчу про їх матір, вона як приїде, так і буде лежати, поки вихідні не закінчаться, навіть ліжко і одяг за собою не прибирає.

А недавно до мене хотіли приїхати в гості мої батьки (вони живуть в іншому місті) і я натякнула зовиці, щоб вони поїхали до себе. На що вона мені відповіла, що в коридорі диван розкладається і, типу, нехай там сплять.

Я б не сказала, що я – погана невістка, завжди готую всяку смакоту, вдома чисто, все по поличках. Переїхати в іншу квартиру поки фінансово не можемо, а ще мене свекруха не відпускає до себе додому, відразу починає: «Що тобі там робити, поїдеш же ще й т.д.», а якщо дочка її одні вихідні не приїде, то у неї починаються нарікання, нібито дочка до неї взагалі не приїжджає.

Я неймовірно втомилася, на цьому тлі у мене вже начебто пригасають почуття до чоловіка, іноді хочу просто зникнути, але стараюся цього не показувати заради сина, що ж мені робити… Я ніби наймалася до них домробітницею, постійний безлад після них, постійне готування СПЕЦІАЛЬНО для них , що вони замовлять, та й ще моя зовиця примудряється мене вчити як бути ідеальною невісткою, постійно чіпляючись. Чесно втомилася і дуже сумую за батьками.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page