fbpx

Неділя. 11 година. 12. Ліни вдома так і не було, а колишній чоловік не піднімав слухавку. Марина місця собі не знаходила, тож поїхала до нього додому. Двері їй відчинила нова любов Євгена

– Марин, привіт. Я планував сьогодні Ліну забрати на вихідні. Ти не проти? — спитав чоловік свою колишню дружину.

– Ні звичайно. Тільки в неділю до 11-ї привези, у нас справи, — відповіла Марина.

– Добре, домовилися.

Марина з Євгеном розійшлися два роки тому, їхній спільній дочці п’ять років. Коли жінка вийшла з декрету, чоловік зрозумів, що охолонув до неї і пішов.

— Ну, не зрослось в нас, таке буває. Батько він нормальний, ніколи питань не було. Я завжди відпускала Ліну до нього, ніколи не переймалась.

Неділя. 11 година. 12. Ліни вдома так і не було, а колишній чоловік не піднімав слухавку. Марина місця собі не знаходила, тож поїхала до нього додому. Двері їй відчинила нова любов Євгена.

– Хто ви? – запитала брюнетка. У цей момент вибігла Ліна та обійняла маму.

— Женю, ми ж домовлялися! Я ж місця собі не знаходжу. Що сталось? – запитала Марина.

— А ви даремно приїхали. Не переймайтесь, я — нова дружина Жені. Він має законне право, тож не обмежуйте перебування Ліни з ним, — знову вставила п’ять копійок молода особа.

— Женя, я думаю, нічого не треба пояснювати. Ти сам розумієш, що ця дівчина не повинна мати жодного відношення до нашої ситуації. Вийди надвір, поговоримо, — спокійно відповіла Марина.

Він вийшов до під’їзду, і вони продовжили свою розмову.

– Ти мене зрозумій, ми з Людою просто з’їхалися, не дружина вона мені. А про час я просто забув, – знічено відповів Женя.

— А чому слухавку не брав? Ну, гаразд, не хочу це з’ясовувати. Я – мама, ти – тато. Відносини ти можеш будувати з ким хочеш, але дитина наша спільна, — сказала Марина на прощання.

— Не лише ваша, — вийшла надвір Людмила. – Я тут з Ліночкою поспілкувалась і у мене виникло багато запитань до вас особисто, – заявила Людмила. – Я, як дружина Євгена, повинна відстоювати його інтереси. Тож уже зателефонувала у відповідні структури, аби влаштувати перевірку. Думаю, Ліночці з нами краще буде набагато. Я дію виключно в інтересах нашої, Євгене, дитини.

Марина ошелешено поглянула на чоловіка, а той на Людмилу. Видно було, що і для нього ця заява стала новиною і неабиякою.

— Вибач, Маринко, ми поговоримо. Не хвилюйся, такого більше не повториться.

До Марини таки приїхала перевірка. Пройшлись квартирою, оглянули все, навіть, до холодильника зазирнули. Спілкувались і з Ліною і з сусідами. Неприємно було до сліз.

— Пробачте, – сказала в кінці одна з жінок, – робота у нас така. У вас усе гаразд. А з приводу слів Людмили тієї… Так у неї своїх троє, але виховує їх держава. Ніхто б їй не довірив вашу. А перевірка? Ну, що ми зробимо? Повинні були відреагувати.

Після усього пережитого Марина Євгена ні чути, ні бачити не хоче. Місяць минув, а жінка і досі не може заспокоїтись. Він просить дозволити зустрітись і все пояснити, але Марина проти. Чого чого, а цього вона точно не допустить.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page