fbpx

Недоліковуються і рвуться в окопи

Парамедикиня Галина має позивний «Багіра», бо справді має бойову вдачу – особливо, коли її не пускають на «0» жартує командир.

А сама Галина каже, що попри роки роботи медсестрою, такого як тут не бачила. А бажання врятувати побратима в сто крат зростає.

“У мене відбулася повна переоцінка цінностей. До мене дійшло, що не можна прив’язувати свою долю до всього матеріального, життєвих благ. Люди покинули все, бо рятують найцінніше — свою волю та життя рідних у себе за плечима. Сьогодні ти живеш, а завтра… Людей треба цінувати, родину, справжніх друзів. Жити самим і життя рятувати іншим», – каже вона.

Жінка каже, що просто не порівняти наших людей. Воїнів. Волонтерів з окупантами.

«Дуже змінилася думка про наших небайдужих людей, воїнство. У окупантів солдати тікають від війни навіть за рахунок так званих самострілів. А у нас — все навпаки», – розповідає Галина і наводить приклад історії воїна, який втік в окопи після перев’язки, бо якраз підійшло підкріплення ворога і він не міг кинути побратимів без допомоги.

«Вони рвуться назад на передок, часто-густо відмовляючись від серйозного лікування. Особливо — воїни, які зазнали неважких контузій, і легкопоранені, як ми кажемо, „ходячі“», – каже вона.

За матеріалами АрміяІнформ.

11/01/2022

You cannot copy content of this page