fbpx

Негативні риси характеру чоловіка, які подобаються жінкам

І хоч у мережі можна знайти безліч публікацій, у яких можна знайти 100500 порад, які допоможуть “зліпити” з себе ідеального чоловіка, виявляється жінкам такі не дуже й потрібні, пише Радіо Максимум

У кожної людини є шкідливі звички та негативні риси характеру. Але ними можна грамотно користуватися, щоб сподобатися представницям прекрасної половини людства.

Читайте також: “БУЛА БЛАГОСЛОВЕННЯМ І СВІТЛОМ У ЖИТТІ”: ПIШЛA З ЖUТТЯ ДРУЖИНА ЛЕГЕНДАРНОГО СПІВАКА (ФОТО)

Пcихoлог і cекcолог Влада Березянська розповіла, що потрібно зробити, щоб ваші негативні риси характеру приносили користь у стосунках.

Егоїзм

Ви не повірите, але егоїзм у стосунках потрібен. Якщо чоловік гордий і самовпевнений, знає, чого прагне в житті, то жінка сприймає це, як силу характеру, Для жінки це означає, що чоловік досягає своїх цілей та зможе її завжди захищати та турбуватися про неї. Усе просто.

Хитрість

Це тоді, коли чоловік знає, як по-своєму інтерпретувати правила гри, щоб стати переможцем. Коли знає, як маніпулювати людьми, хитрувати та йти до своєї цілі. Для жінок це буде означати, що поруч з таким чоловіком вона ніколи не пропаде. Жінкам подобається бути поруч з чоловіками, які налаштовані на успіх.

Брутальність

Тут мова піде не про ceкcуальнuй образ цього “брутального сaмця”, який підкоряє кожну жінку одним лише поглядом. Мова про часткову безсердечність та безжальність, агpесію та силу. Жінкам подобаються не лише упевнені в собі чоловіки, а й ті, в кого є сила. Грубість чоловіка свідчить не про погане виховання, а про те, що він може багато чого досягти в житті. Успішні чоловіки подобаються жінкам, а для успіху потрібно бути брутальним і холоднокpoвним.

You cannot copy content of this page