fbpx

Неймовірне везіння і сприяння фортуни у всіх починаннях. Для кого зі знаків Зодіаку кінець лютого стане початком фантастичних змін

Неймовірне везіння і сприяння фортуни у всіх починаннях. Для кого зі знаків Зодіаку кінець лютого стане початком фантастичних змін.

Зима завершується під сприятливим впливом Венери та Юпітера. Посилюється фінансовий аспект і намічаються цікаві зміни у сфері любові.

Це час оновлення та нових вражень. Можна заводити нові знайомства, робити ремонт, міняти місце проживання.

Овен

Овни відчують фантастичний підйом енергії та бажання змінити все у житті. Сміливіше! Ризикуйте і у Вас все вдасться. Будь-які починання будуть виправдані та принесуть великий успіх.

Зараз один із періодів неймовірного везіння. Ви отримаєте дуже цінний подарунок, а також подяку та повагу керівництва. Є можливість отримати велику спадщину від далекого родича. Найуспішніші дні цього періоду 21, 24 та 28 лютого.

Риби

Фортуна любить Риб і обіцяє їм наприкінці зими золотий дощ. Рекомендується розпочинати навчання або почати підвищувати кваліфікацію. Успіх посміхнеться творчим людям. Можливі тривалі та прибуткові відрядження.

В особистому житті настане райдужна смуга. У сімейних Риб буде другий медовий місяць, а тим, хто ще не зустрів свою половинку, зірки дають шанси карколомного любовного роману. Найкращі дні: 20, 23, 27 лютого.

Козеріг

Козерогам нарешті успіх усміхнеться і в кар’єрі, і в любові. З фінансами все чудово. Нові проекти та перспективи у бізнесі принесуть величезний прибуток. Рекомендується вкладати кошти в антикваріат, дорогоцінні метали та нерухомість.

У коханні панує ідилія та гармонія. Новий роман роман подарує неймовірні емоції. Зірки радять відкладати гроші, не брати і не позичати. Сприятливі дні: 22, 25 та 26 лютого.

Рак

Раки наприкінці зими переможці удачі. Це час неймовірного підйому та концентрації енергії. У бізнесі треба розпочинати нові проекти, надходитимуть несподівані інвестиції від закордонних партнерів.

Можливі зміни місця проживання або тривале відрядження. Не відмовляйтеся. Це принесе добрі дивіденди. Сприятливі дні: 21, 23 та 28 лютого.

Терези

У Терезів енергія б’є ключем, все вдається і виходить. Завдяки такій високій енергетиці можна буде отримати хороше службове підвищення та солідне збільшення зарплати. Прибутковим буде вкладення грошей у нерухомість.

Любовна лінія теж вдала та яскрава. Швидше за все почнеться новий роман з колегою по роботі, а тим Терезам, хто планує відпустку в цей час, може зустрітися кохання в іншому місті чи країні. Сприятливі дні: 20, 22 та 26 лютого.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page