fbpx

Неймовірні результати: як змінилися учасники “Зважені та щасливі-8” за 13 тижнів(фото)

13 випуск проекту “Зважені та щасливі-8” став для учасників тижнем краси. На його завершення для четвірки найсильніших сімей СТБ влаштував свято – День краси, коли герої зустрілися зі своїми рідними. У нових образах пари вийшли на червону доріжку, пише “КП в Україні”.

Але потім їм знову довелося стати на ваги і показати результат своєї роботи.

Традиційно першим на ваги став “худне тренер” Василь Вірастюк. На проект він прийшов з вагою 153 кг. Попередня вага тренера була 136 кілограмів. Але на тринадцятому тижні тренер не скинув ні одного кілограма.

Проте, на даний момент у нього вага, якої він не міг досягти самостійним схудненням, і якої у нього не було вже 15 років.

Читайте також: Все заради порятунку дитини: яk cклaлася доля найромантичнішої пари «Зважених і щасливих» Марти Карпенко та Андрія Марнауза (фото)

Першими серед учасників дізнавалися свої результати 13 тижня Ольга і Іван Нестерові. Іван скинув 1 кілограм, а Оля – 2. В відсотковому співвідношенні результат склав 1,61%.

Це найгірший результат на цьому тижні. Саме вони стануть однією з трьох пар, які будуть боротися на останній битві лузерів сезону.

“Є такі жінки, які погано скидають вагу, – каже тренер Марина Узєлкова. – У мене була Марта, яка погано скидала, процес йшов досить повільно. Але вона досягла відмінної форми. Потрібно масажами допомагати, тому що у учасників може бути застій лiмфи” .

Іван прийшов на проект з вагою 108 кг, а Оля – 137 кг. Зараз вага Олі – 106 кг, Івана – 77 кг. Доля пари на проекті в руках Олі, оскільки її татові вже складніше худнути, зайвої ваги майже не залишилося.

Ольга і Іван Нестерова. Їх вага – 106 і 77 кг відповідно. Фото: СТБ

На цьому тижні Олег і Богдан Буряки показали гідні результати. Ваги показали мінус 4 кілограми у батька і мінус 3 кілограми у сина. У відсотковому співвідношенні 7 кілограмів – 3,08%.

Богдан і Олег прийшли на проект з вагою 168 кг і 158 кг відповідно. На тринадцятому тижні вага Богдана складає – 112 кг, а Олега – 108 кг. Вони вже скинули по 50 кг!

Олег і Богдан Буряки. Їх вага – 108 і 112 кг відповідно. Фото: СТБ

Наталія та Сашко ВАЛІГУРСЬКА на двох також скинули 7 кілограмів.

Початковий вага Саші 195 кг, а Наталії – 140 кг. На тринадцятому тижні вага Саші становить 144 кг, а Наташі – 102 кг. Тепер саме син повинен докласти максимум зусиль, щоб вони з мамою змогли стати фіналістами проекту.

Наталія та Сашко ВАЛІГУРСЬКА. Їх вага – 102 і 144 кг відповідно. Фото: СТБ


Останніми результат своєї праці показала команда Жовтих – Людмила та Наталія Мотики. Мама і дочка на двох скинули 4 кілограми.

На даний момент вага і Людмили, і Наташі становить 93 кг. Мама була в такій вазі 19 років тому, а Наташа – в дев’ятому класі.

Людмила та Наталія Мотики. Кожна з них важить 93 кг: фото СТБ

Опубліковано 23.11.2018

You cannot copy content of this page