fbpx

Нещодавно свекруха мала ювілей. Ми завжди їй дарували гроші, які вона відразу ж витрачала на подарунки для внучки, але цього разу я вирішила подарувати свекрусі щось тільки для неї однієї. Ми з чоловіком порадились і придбали сертифікат у дорогий салон краси на повний спектр процедур

Свекруха з першого дня нашого спільного життя з її сином була готова віддати нам останнє. Вона ніколи нам допомоги не відмовляла. Коли ми з чоловіком вирішили взяти кредит на житло, вона дізнавшись про це зняла зі свого рахунку гроші і нам все віддала, а там було грошей пристойно, адже вона на заробітки їздила періодично. А це велика сума для того, хто на пенсії. І це в наш час, коли люди вже перед весіллям замислюються над тим, як ділитимуть майно після розлучення.

Всі гроші, які у наших родинах ми склали і придбали хорошу двокімнатну квартиру в столиці. Звичайно, нам довелося взяти й кредит, але сума була смішною і виплатили ми її достроково.

Скажу, що дуже люблю свою другу маму – Ольгу Дмитрівну. таких щирих і добрих людей ніколи не зустрічала. Свекруха завжди допомагає і із задоволенням няньчилась із онукою.

Нещодавно свекруха мала ювілей. Ми завжди їй дарували гроші, які вона відразу ж витрачала на подарунки для внучки, але цього разу я вирішила подарувати свекрусі щось тільки для неї однієї.

Ми з чоловіком порадились і придбали сертифікат у дорогий салон краси на повний спектр процедур. Ішли на свято задоволені, адже що може бути краще коли робиш людині сюрприз – тільк реакція на нього.

Проте ми були гірко розчаровані. Не знаю чому. але Ольга Дмитрівна відреагувала вкрай негативно:

— Це, що, – поглянувши на сертифікат, сказала ображено. – я вже так виглядаю. що ви мене от так вирішили виправити. Я собі подобаюсь і все в мені гарно, а от цього не потрібно.

Видно було, що їй неприємно, вона аж розплакалась. Я й собі в сльози, адже зіпсувала таке гарне свято, та ще й свекруху розчарувала. Проте вона на всі мої пояснення і виправдання не реагувала.

Три місяці минула, а мама чоловіка дуже змінилась. зникло тепло у наших відносинах. вона відсторонилась якось. Я й досі пробую їй пояснити, що то був подарунок, аби вона себе побалувала, а та щойно мова заходить про це – виходить геть кудись.

От як, як мені бути тепер. Невже я не права. Відколи сертифікат у салон краси став поганим і образливим подарунком. ну от поясніть мені, що то таке, а?

02,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page