fbpx

Нещодавно я знайшла хорошу роботу, вірніше роботу з високою зарплатою. Спочатку я толком не могла зрозуміти, що конкретно потрібно робити. А пізніше зрозуміла, що ми займаємося поширенням магнітних пластин. Нічого нового, просто треба вмовити купити людину геть непотрібну їй річ

Нещодавно я знайшла хорошу роботу, вірніше роботу з високою зарплатою. Спочатку я толком не могла зрозуміти, що конкретно потрібно робити. А пізніше зрозуміла, що ми займаємося поширенням магнітних пластин. Нічого нового, просто треба вмовити купити людину геть непотрібну їй річ.

Робота не надто напружлива. Просто потрібно вміти розмовляти і переконувати.

Було спочатку не просто, але через місяць я вже «плавала» досить впевнено. Співробітники особливо між собою не спілкуються, тому всіма враженнями я ділилася зі своїм чоловіком.

Після першої зарплатні я відразу ж помітила різницю з моїми колишніми доходами. Вона не йшла ні в яке порівняння з теперішньою. Мене це дуже навіть влаштовує. Я змогла прикупити собі красивих речей, та й батькам можу більше грошей виділяти. Загалом, все у мене було добре, перші місяців шість.

Після півроку чоловік уперше зацікавився, що ж саме я роблю. І почалось. Йому, бачте не до вподоби що я саме так гроші заробляю. Йому шкода стало людей які оту дошку за вісімсот гривень купували. Каже що спати спокійно не може і йому шкода тих бабусь і дідусів.

Зараз наше спільне життя перетворилося на нескінченні з’ясовування стосунків. Щовечірні моралізування з приводу і без приводу вже просто дістали. Чоловік категорично наполягає на моєму звільненні з нової роботи. Він не може спати спокійно прямо!

Значить, як делікатеси наминати за обидві щоки – це приємно, а як йти і заробляти – це не порядно! Так хто зараз дивиться на цю порядність ?! У всіх в голові тільки грошові знаки, та в кількості більше!

Я нічого такого не роблю. Я лише пояснюю людям принцип впливу і цілком можливі наслідки. А вони вже самі вирішують, купувати їм його чи ні. Я не наполягаю. Я всього лише посередник між виробником і покупцем. Нічого не вигадую і нічого не перебільшую. Просто не кажу всю правду. Все. Так яким же чином я не права!

От тепер мені дуже цікаво, як же бути, а? Такої зарплатні сидячи вдома я ніколи не зароблю, але й жити в такій атмосфері вже просто неможливо. Чоловіка я звісно то люблю, але я втричі більше зараз заробляю. В Турцію зібралась і машину практично виплатила. От що робити: залишити чоловіка і жити спокійно. Чи залишитись з ним і все життя шкодувати за втраченими статками?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page