fbpx

”Несподіване завершення мене шoкувло”: суддя ”Танців з зірками” прокоментувала скандал на проекті (фото)

Українська балерина Катерина Кухар прокоментувала несподіване завершення шостого випуску “Танців з зірками”, за підсумками якого проект залишила фітнес-тренер Аніта Луценко, що призвело до суперечок і критики з боку глядачів, пише “Обозреватель”

Як зізналася балерина на особистій сторінці в Instagram, вона не менш шoкoвана підсумками минулого випуску.

“Фінал ефіру мене шoкyвав…” — коротко повідомила суддя, долучивши до посту своє фото.

Зізнання Кухар зібрало понад 8 тис. лайків і кілька сотень коментарів, в яких фоловери балерини також поділилися своїм обуренням щодо несправедливого оцінювання Аніти Луценко.

Читайте також: “ШОУ КУПЛЕНО”: В МЕРЕЖІ СКАНДАЛ ПІСЛЯ ОСТАННЬОГО ЕФІРУ “ТАНЦІВ З ЗІРКАМИ”

“Бісить, не буду більше дивитися”, “Я взагалі не розумію, що в цій передачі робить Марченко! І реально не вірю, що за неї голосують люди”, — написали під постом.

Також події на паркеті “Танців з зірками” вже у понеділок, 1 жовтня, прокоментувала і сама Аніта Луценко.

“Чи засмучена я? Ні! Це тільки шматочок мого класного життя! Далі все одно цікавіше, і це просто те, що залишиться зі мною на все життя. Я офігенно натанцювалася!” — зізналася фанам фітнес-тренер.

Нагадаємо, хвилю обурення викликав той факт, що в ході шостого ефіру номер Аніти Луценко та її партнера Олександра Прохорова отримав від члeнів журі 27 балів з 30 можливих. Фітнес-тренер залишила шоу, незважаючи на те, що деякі учасники отримали ще нижчі оцінки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Финал эфира поверг меня в шок… #танціззірками

Публикация от EkaterinaKukhar Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Итак вчера мы покинули шоу «Танці», что я хочу сказать! Я офигенно натанцевалась! Каждый наш номер- это целая история стараний, тренировок, синяков, отработок, ссор, слез, ржаки, историй с костюмами и тд😅😂🙈 Мы станцевали целых 6(!!!!) номеров 🙈😅 и давайте я не буду комментировать кого-то! Могу только себя! Я стала эмоциональней, я узнала кучу своих сторон, я впервые наклеила ресницы, впервые одевала парик и ещё много чего 😂 Расстроена ли я? Нет!!! Это только кусочек моей классной жизни! Дальше все равно интереснее и это просто то, что останется со мной до конца жизни как приятные воспоминания! Идеи бьют ключом, пора воплощать❤️☺️☝🏻 @sasha_prohor #танціззірками

Публикация от Анита Луценко (@anitasporty)

You cannot copy content of this page