fbpx

Несподівано багато роботи з’явилось у чоловіка після появи у нас первістка. Я не витримала і подзвонила начальнику

Працювала з чоловіком в одній компанії. Власне, там ми з ним і познайомилися. Це вже пізніше мене переманили конкуренти, а ще трохи пізніше я стала матір’ю і пішла у відпустку.

Але знаєте, я помітила, що під час появи дитини у чоловіка несподівано стало дуже багато роботи. Постійно понаднормові, робота у вихідні, переробки. А одного разу навіть з відпустки змусили вийти.

Все, звичайно, розумію, але аж надто несподівано багато роботи стало… І ще збіглося з часом появи дитини. Мені б допомога не завадила, враховуючи, що наших батьків поблизу немає і залишити дитину немає з ким.

В кінці першого місяця таких наднормових я не витримала і подзвонила колишньому начальнику. Я тоді не знала, що думати – переживала, чи не наліво пішов мій благовірний. Мій колишній шеф був захоплений зненацька таким питанням. Відповів, що передзвонить. Але не передзвонив. О сьомій вечора, коли мій чоловік повинен був терміново доробляти якийсь проект, по Вотсапу з номера начальника приходить фото зі сплячим чоловіком.

Яка милота: навіть черевики зняв і на бік поставив. Спав у себе в кабінеті, сидячи в кріслі, розвалившись у ньому. Я написала начальнику, щоб не будив його. Він відповів коротко: ок.

Добре, звичайно, що у чоловіка немає іншої, але погано, що не допомагає і ухиляється від сім’ї…

Чоловіки, признавайтесь, ви теж так робили?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page