fbpx

Несподівано – Мешканець Бурятії не може продати квартиру в Криму

Після окупації Криму, багато роcіян з далеких регіонів переїхали ближче до теплого моря. За даними України, до Криму приїхало близько 800 тисяч громадян рф. Історію однієї родини з Бурятії й описує одне з бурятських видань, посилається Суспільне.

У матеріалі описується “важке життя” кримчан після початку повномасштабного вторгнення Росії – в небі неспокійно, аеропорт закритий, туристів все менше, а віднедавна через «бавовну» почали панікувати й самі новоспечені кримчани, які переїхали на півострів після 2014 року.

«З весни щодня в небі гудуть літаки та вертольоти, туристів стало мало, пляжі напівпорожні, закрився аеропорт Сімферополя, і дістатися центральної Росії тепер можливо лише поїздом або автобусом Кримським мостом з перекладними до аеропорту в Сочі. Різко зросли ціни практично на все», – розповів військовий пенсіонер-бурят, який підтримав війну в Україні.

Після 2014 року він трішки постарався і продав свою трикімнатну квартиру в Улан-Уде та купив двокімнатну в Севастополі. Життя було прекрасним, як ніколи, доки Путіну не стало мало Криму і він вирішив зазіхнути всю Україну.

Та й тоді нічого військовому пенсіонеру не йокнуло, тільки, коли почали бахкати вже поруч, тоді родина військового раптом захотіла поїхати назад в Бурятію. Виставили квартиру на продаж і стали чекати, що на виручені гроші куплять собі житло в Бурятії.

Минуло два місяці, але покупці не наважувалися придбати оселю, а далі взагалі знахабніли і почали пропонувати продати житло за пів ціни!

Проте, чоловік не втрачає надії вернутися на велику Росію без серйозних фінансових втрат.

“Хто ж знав, що все так обернеться”, – каже чоловік.

Фото: pixabay.

09/04/2022

You cannot copy content of this page