fbpx

Несумісні союзи свекрухи і невістки за знаком зодіаку

Часто буває так, що свекруха і невістка не можуть подружитися. Перша не бажає віддавати свого сина, а друга прагне стати єдиною жінкою в житті свого обранця. А тому їхні стосунки складаються дуже натягнуто.

Астрологи запевняють, що в цьому винні знаки Зодіаку, адже вони впливають на характер людини.

“Представниці цих Зодіаків у всьому прагнуть бути першими. Вони володіють найсильнішим почуттям власності і егоїзму, через що не зможуть поділити синочка порівну: кожна буде бажати підвищеної уваги”, – пояснюють астрологи.

Першою несумісною парою стали свекруха Овен і невістка Овен. Такий “парний” союз не віщує нічого доброго. Новоспечені родичі, будуть постійно гризти одна одну. Зірки нагородили представниць цього Зодіаку сильною впертістю. Ні невістка, ні свекруха не поступляться в будь-якому питанні. Їм важливо отримати першість.

Свекруха Діва і невістка Лев також не зможуть порозумітися. Самозакохана Левиця не зможе витримати поруч суперницю на увагу свого партнера. А владна Діва не дозволить своєму синові одружуватися на тій дівчина, яка не буде слухатися її порад.

Існують також ідеальні зоряні союзи свекрухи і невістки. Наприклад, “мама” Близнюки і “дочка” Скорпіон з перших хвилин спілкування зуміють знайти спільну мову. Свекруха з радістю прийме дівчину в сім’ю, якщо помітить, що син з нею по-справжньому щасливий. Невістка Скорпіон в свою чергу буде шанобливо ставитися до матері свого коханого.

Звичайно, бувають винятки з правил. Адже не варто забувати, що на відносини впливають не тільки зірки, але і поведінка самої людини. А тому вірити в цей гороскоп чи ні, кожен вирішує сам.

You cannot copy content of this page