fbpx

Невдала спроба воз’єднання: скандальну сестру Меган Маркл, Саманту, не впустили до Кенсінгтонського палацу

Скaндальні родичі дружини принца Гаррі не залишають спроби зустрітися з нею – навіть якщо вони не бачилися більше 10 років. Поки батько Меган Томас Маркл відпочиває від численних інтерв’ю для британських таблоїдів, героїнею нових серій про «Попелюшку Меган», яка забула про своє коріння, стала її зведена сестра. Пише Intermarium з посиланням на Сегодня. ua

Читайте також:Дмитро Комаров серйозно пострaждав під час зйомки програми на бразильській Амазонці. Подробиці

7 жовтня 53-річну зведену сестру Меган Маркл Саманту не впустила охорона офіційної резиденції герцогині Сассекської після того, як та з’явилася біля воріт Кенсінгтонського палацу без запрошення.

Після неприємної розмови з поліцейськими, які охороняють палац, Саманта Маркл була змушена залишити одному з офіцерів записку на ім’я Меган, яку обіцяли передати герцогині.

Саманта разом зі своїм партнером, який возить її інвалідний візок, наблизилися до воріт, після чого жінка спробувала домовитися з охороною. Джерело з оточення Саманти повідомило, що вона намагалася пояснити правоохоронцям, що листується з керівництвом палацу, яке «ігнорувало її» і «не залишило іншого виходу, крім як приїхати без запрошення».

Американка прилетіла до Лондона як туристка два тижні тому з метою зустрітися зі знаменитою дочкою Томаса Маркла. Саманта стверджувала, що не бачилася зі зведеною сестрою більше десяти років і хоче поговорити. Як повідомило джерело, спроба зустрітися віч-на-віч була «великим рішенням» з боку сестри Меган, і «той факт, що її відправили назад, говорить багато про що».

Після невдалого сімейного возз’єднання партнери відправилися в сувенірний магазин, в якому придбали маски з обличчям Гаррі і Меган.

За ті два тижні, поки Саманта Маркл знаходиться в Лондоні, вона встигла з’явитися в ефірі ток-шоу Джеремі Вайна, де відстоювала своє право критикувати зведену сестру – дочку від першого шлюбу Томаса Маркла.

 

You cannot copy content of this page