fbpx

Невдале захоплення Києва – це “якісь там відволікальні дії. Путін про нові цілі так званої “спецоперації”

Кремль і досі не бажає визнавати, що початковий план захоплення україни з тріском провалено, тож не залишається нічого іншого, як продовжувати стверджувати, що так звана “спецоперація”, тобто війна, “йде за планом”.

Але, путін вже не заявляє про так звану “денацифікацію” всієї території України, виявляється з самого початку мова йшла лише про Донбас.

Цитуємо заяву Путіна для російського “Інтерфаксу”:

“Я ж сказав (24 лютого) про це прямо, публічно, на всю країну, на весь світ. Нічого не змінилося.

Кінцева мета мною означена – це звільнення Донбасу, захист цих людей, і створення умов, які б гарантували безпеку самої Росії. От і все. І робота йде спокійно, ритмічно. Ну, як ви бачите, війська рухаються і досягають тих рубежів, які ставляться, як завдання, на певному етапі цієї бойової роботи. Все йде за планом”.

А от вторгнення військ рф на Київщину, Чернігівщину та Сумщину на початку війни очільником кремля подається не інакше, як  “відволікальними діями”.

“Тактика, запропонована міністерством оборони, Генштабом, куди війська рухати, куди пересувати, які об’єкти вражати, що за цей час зробити, коли кілька угруповань перебували там у центрі України, що за цей час мало бути зроблено на Донбасі, а там режим київський готувався до цього вже давно, від 2014 року, тому якісь відволікальні дії там проводилися”.

Звісно, про терміни завершення так званої “спецоперації” президент рф також назвати не зміг:

“Ну, термінами не треба говорити, і я ніколи про це не кажу, тому що це життя, це реальні речі. Підганяти під якісь терміни – це неправильно”.

01,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page