fbpx

“Невідомі” спонукали москвичів сказати «Слава Україні» і вони за це ще й заплатили

Російський телеграм-канал Mash повідомляє неймовірну новину, буцімто невідомі видурили у москвичів 390 тисяч рублів, а далі ті поїхали до салону ритуальних послуг, де сфотографувались на пам’ятник та сказали «Слава Україні» на камеру. Цитуємо:

«Співмешканцю 33-річної Оксани нещодавно зателефонував незнайомець та попросив передати слухавку дружині. Той погодився, а телефонний голос назвався слідчим Андроповим. І запропонував взяти участь у затриманні стpашних телефонних шахpаїв. Мовляв, чекайте на дзвінок, робіть усе, що вони говорять, а ми їх наздоженемо», — сказано в повідомленні.

Пізніше москвичці зателефонував неіснуючий співробітник банку. Жінка набрала кредитів на 390 тис. рублів та відправила їх куди треба. Але вона знала: все йде за планом. Потім Оксані та чоловікові сказали поїхати на перетин Чорноморського бульвару та вулиці Азовської та зробити фотки для анкети щодо оновлення рахунків. Але за адресою був лише салон ритуальних послуг. Потім до них надійшло SMS, в якому йшлося: зніміться для пам’ятника за підписом «Слава Україні» та повторіть девіз на камеру», – повідомляють Інформаційні війська України.

Коли ж до подружжя не приїхав ні слідчий Андропов, ні будь-хто інший, вони почали щось підозрювати і звернулися до поліції.

Фото: ілюстративне.

07/08/2022

You cannot copy content of this page