fbpx

“Невідомо, коли побачимося знов”: Лідія Таран і Марічка Падалко показали, який вигляд має житловий комплекс в якому жила відома телеведуча

Як відомо, Лідія Таран, відома українська телеведуча, разом із дочкою Василиною поїхала до Франції у перші ж дні вторгнення рф.

Доки вони перебували за кордоном, в їхній будинок, що знаходиться в Києві двічі влучила ракети окупантів.

Як розповіла ведуча, стіни їхньої квартири дивом уціліли. Минуло п’ять місяців війни і Лідія перебуває в Україні, але судячи з усього, цей візит є недовготривалим і знаменитість знову повернеться до безпечної Франції.

В своєму Instagram Лідія таран і Марічка Падалко опублікували спільний допис, в якому показали, як виглядає ЖК після рaкетних удaрів:

“І сльози, і сміх, і обійми – ми не бачилися п’ять місяців і невідомо, коли побачимося знов, але частинка України зараз в кожному з нас, де б ми не були. Ліда тепер може якусь частинку взяти з собою в Європу в буквальному сенсі цього слова – занадто багато їх лишилося навколо після двох влучань російських рaкет в її житловий комплекс”.

Марічка Падалко поділилась, що відколи Лідія переїхала до своєї нової київської квартири, подруги не могли викроїти час, щоби випити каву в її стінах:

“Зараз знайшли. Шкода, що з таким краєвидом і склом під ногами, але як добре, що складні часи роблять нас тільки ближчими та сильнішими”.

31,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page