fbpx

Невістка без роботи сидить роками. Все якісь у неї відмовки, на син їй вірить. Так от! Запропонувала я їй мені допомогти. Я підробляю, хоч і на пенсії, зайві руки ой як потрібні. не очікувала я такої відповіді, зовсім

Я іноді торгую на ринку продуктами: полуницею, малиною, смородиною, зеленню та іншими. Я не хочу брати грошей у дітей, у них свої сім’ї, а пенсії мені не вистачає. Не бачу в цьому нічого поганого. Син був категорично проти, пропонував дати мені грошей, аби я не ходила торгувати.

Моя невістка не працює, більшу частину часу сидить без діла – дивиться в телефон і комп’ютер.

Раніше вона говорила, що потрібно сидіти з онуком, але він уже дорослий. А що? Її все влаштовує – вона сидить на заробленому моїм сином і витрачає його гроші. Мені б соромно було не працювати. Ми з чоловіком все життя працювали разом і у нас так було прийнято, а хто байдикував – навіть штрафи платив.

Я не встигаю все продати на ринку – ягоди з фруктами псуються, тому я запропонувала невістці продавати разом зі мною. Тим більше на ринку багато молодих торгує і нічого не розтанули.

Думала, хоч гроші заробить і не буде у мого сина просити. Коли я це запропонувала невістці, то вона аж скривилась і сказала, що їй це не потрібно, грошей в сім’ї вистачає і така робота, нижче її гідності. Ніби торгувати на ринку – не її рівень і це взагалі мало не приниження. І в кінці вона додала, що чоловік точно не схвалить.

Я звичайно очікувала чогось подібного, адже вона не з тих хто любить трудитись, навіть їжу до хати їм приносять але до чого тут її гідність? Сину запропонувала, навіть озвучила можливі прибутки і графік, так він аж зблід. Настільки під її впливом, що мені, навіть, говорити про таке заборонив.

От, як так, поясніть? У мене душа не на місці. Моя дитина працює, а та сидить і нігтиками нафарбованими канали на телевізорі перемикає. А от праця для неї то зле.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page