fbpx

Невже доросла жінка повинна питати дозволу у чоловіка на те, щоб пофарбувати волосся і перетворитися з блондинки в рудоволосу?

Невже доросла жінка повинна питати дозволу у чоловіка на те, щоб пофарбувати волосся і перетворитися з блондинки в рудоволосу? Чи повинна дружина питати дозволу у чоловіка на манікюр, педикюр, цікавитися, якого кольору повинен бути лак на її руках? Чи повинна дружина купувати тільки ті сукні, які подобаються чоловікові? А ще сукні повинні бути “трішки нижче колін, як у його мами”?

Вероніку не бачила майже 5 років. Це доросла жінка майже бальзаківського віку. Ми раніше в сусідніх будинках жили, часто спілкувалися, а потім вона вийшла заміж і поїхала жити до чоловіка. Тут залишилася жити її дочка. Ми іноді перетиналися, перекидалися парою чергових фраз про моду і погоду. Я знала, що приятелька живе нормально, у них свій будинок, своє передмістя, свої таргани. Але я і подумати не могла, що тарганів настільки багато, що Вероніка приїде в гості до дочки і не захоче більше повертатися.

Треба зауважити, що за час заміжжя вона вдруге приїхала в гості до дочки, а дочка взагалі жодного разу не була в гостях у мами. І чи гості це?

Вероніка прийшла до мене без попередження і в сльозах. Дочка на роботі, чоловік їде за нею, вона повертатися не хоче.

“А можна я посиджу в тебе, поки дочка і зять з роботи приїдуть?”

Було випито багато чаю… Вероніка плaкaла не «вимикаючись”, настільки вона “щаслива” зі своїм чоловіком. Він не п’є і не куpить від слова взагалі! Він їй нічого не забороняє, просто все коригує. УСЕ! Він повинен знати все і про все! Вероніка ніколи не запрошувала до себе дочку. Вірніше, запросити дочку в гості до матері він ніколи не дозволяв. Дико? А він вважає, що дочка доросла, дочка не його і нічого їй робити в будинку “чужого дядьки”. Сама в гості до дочки вона могла поїхати тільки тоді, коли він їй дозволяв, а це значить, коли він їхав у відрядження. А у відрядження він їздить рідко.

Одяг. Перш, ніж щось купити, вона повинна запитати дозволу у чоловіка і аргументувати покупку. Могла почути: ця річ тобі не підходить, колір не твій, довжина не твоя, облягає, висить і т.д.

Джинси? Які джинси в твоєму віці?

Їжа. Готувати можна тільки те, що їсть він. Якщо чогось хоче вона, то нема чого переводити продукти. Купувати продукти тільки ті, які знову ж таки їсть він. Список! Він перевіряє. Схвалює або викреслює.

Перед походом в перукарню вона обов’язково повинна сказати, якою буде стрижка, колір волосся, довжина. Кольори тільки натуральні і ніяких “вогненних”. Манікюр, педикюр, доглядова і декоративна косметика тільки після його схвалення.

Читайте також: Я всі сили, кошти і здopoв’я поклала на те, аби зaвaгiтнiти. Боже, яке це було щастя – тримати тест на вaгiтнiсть із двома лініями! А вночі мені наснився сон: Іван забирає у мене з рук маленьку дівчинку і, кинувши на мене прощальний погляд, розчиняється разом із нею у повітрі. Зранку, сповнена жaxу, я вже мчала у машині на клaдoвище. Стоячи на кoлінах перед мoгилoю Івана, я вимолювала у нього й у Бога прощення

Подруги. Не можна! У заміжньої жінки подруг бути не повинно. Вони виносять “сміття з хати” і сіють плітки.

Все не можна. І те не можна, і це!

А ось йому можна все. Йому можна не просто все, а можна і в бaню, і з “дiвчaтами”.

Власне, це і стало причиною того, що Вероніка, кинувши все, повернулася додому, в квартиру, де зараз живе її донька і зять. Чи будуть раді поверненню матері діти? Швидше за все, їм доведеться йти на квартиру.

Вероніка ридає, чоловік їде, діти додому не поспішають … Яким буде завтра цієї красивої і колись незалежної жінки? Поїде вона з чоловіком назад в пeкло або залишиться з родиною дочки в своїй квартирі, де її ніхто не чекає? Але це буде завтра …

А які ви робите покупки з дозволу чоловіка?

Чи ви просто радитесь? Що можете купити без дозволу і порад?

Фото – ілюстративне.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page