fbpx

Незрівнянний теплий салат з овочів, який сподобається абсолютно всім

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного салату, який сподобається абсолютно всім.

Прийшло тепло і разом з ним – барвисті і ароматні овочі. Саме час отримувати максимальну кількість вітамінів і радувати себе приголомшливими смаками. Пропонуємо приготувати такий приголомшливий салатик, від якого ви точно будете приємно здивовані. У ньому ідеально поєднуються між собою інгредієнти. Він сподобається абсолютно всім. А приготувати простіше простого. Зберігайте рецепт в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти:

– 4 баклажана

– 4 ріпчасті цибулі

– 1 морква

– 4 болгарські перці

– 4 помідори

– сіль за смаком

– пучок петрушки

– 3 столові ложки соняшникової олії

– 1 чайна ложка цукрового піску

Починаємо процес:

1. В першу чергу вимиваємо добре баклажани і видаляємо плодоніжки. Після чого нарізаємо пластинами, товщина яких повинна бути приблизно 0,5 см. Потім відправляємо в підсолену воду. Це ми робимо для того, щоб прибрати неприємну гіркоту цього овоча.

2. Тепер вимиваємо овочі, які залишилися і нарізаємо їх довільними шматочками.

3. Після чого розігріваємо сковороду з соняшниковою олією і відправляємо в неї підготовлені скибочки баклажана обсмажуючи з двох сторін до золотистого кольору. Потім перекладаємо їх на блюдо.

4. Тепер розігріваємо іншу сковороду з олією і відправляємо в неї ріпчасту цибулю обсмажуючи до м’якості. Після чого додаємо всі інші овочі, крім помідора. Продовжуємо смажити овочі практично до м’якості, при цьому періодично помішуючи їх.

5. Після закінчення потрібного часу додаємо цукровий пісок і знову добре перемішуємо. Потім кладемо помідори і доводимо їх до м’якості. Знімаємо з вогню і викладаємо поверх баклажанів.

6. Дрібно нарізаємо петрушку і посипаємо нею блюдо.

7. Для просочення залишаємо на 10 хвилин. Після чого готовий салатик можна подавати до столу.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page