fbpx

Незвичайні факти про Знак Зодіаку Овен: ви просто найкращі

Кожен Знак Зодіаку унікальний за своїми рисами характеру. Овен – це вельми незвичайна і імпульсивна людина з цілим набором особливостей.

У абсолютно кожного Знака Зодіаку є приховані можливості і незвичайні риси характеру. І вони дуже цікаві і привабливі у Овна – першого Знаку Зодіаку в послідовності сузір’їв зодіакального кола.

Характеристика Овна

Якщо ви народилися з 21 березня по 20 квітня, то ваш небесний покровитель – сузір’я Овна. З Овна починається зодіакальний круг і зодіакальний рік, тому серед Овнів багато знаменитостей. Стихія цього Знака Зодіаку – вогонь. Такі люди бувають дійсно гарячими. Овен обпікає тих, хто йому переходить дорогу, і тих, хто живе не за його правилами. Незважаючи на те що Овни є бунтарями, у них є свій кодекс – у кожного різний, але є.

Жінки-Овни шалено привабливі й відчувають це. Вони здатні вловлювати чоловічі почуття і бачити в очах чоловіків їх думки. Інакше кажучи, ці дамочки бачать чоловіків наскрізь, тому у них багато друзів-чоловіків. На перший погляд, такі жінки здаються абсолютно неприступними, хоча це не так.

Чоловіки, які народилися під цими зірками, можуть створювати враження неотесаних простолюдинів, які на все мають свою особисту думку, однак і це не зовсім правда. Своя думка, звичайно, у них присутня, причому вони будуть відстоювати її до останнього подиху, проте не це скаже вам про те, що перед вами стоїть Овен. Про це скаже його інфантильність або, навпаки, надмірне старання здатися дорослим і зрілим. Овни відмінні друзі, колеги, але не сперечатися з ними і жити під одним дахом майже неможливо.

10 цікавих фактів про Овнів:

Це енергетично сильний Знак Зодіаку, якому не потрібні щоденні грошові афірмації для того, щоб домогтися успіху в фінансах. Він сам як ходяча станція біоенергетики. Він може поділитися з вами нею, причому абсолютно безкорисливо.

Факт перший: занадто мало представників цього Знаку дають своєму співрозмовнику договорити. Вони неймовірно часто перебивають, що іноді дратує просто страшно.

Факт другий: Овен ніколи не стане вас провокувати на конфлікт, він все скаже прямо в обличчя, але якщо ви першими нападете на нього, то зустрінете сильний опір.

Факт третій: майже кожна людина, народжена під цими зірками, хоче вміти лаятися так, щоб повно і ясно висловлювати всі свої емоції і наміри. Вважають за краще відразу переходити до куркулів.

Факт четвертий: багато хто думає, що Овни жорстокі, але це абсолютно не так. Вони можуть стати самими турботливими і кращими друзями, батьками, матерями, дідусями і бабусями, а також старшими братами і сестрами. Вони і образи забувають моментально, і зляться дуже смішно.

Факт п’ятий: Овни ненавидять зубний біль сильніше, ніж будь-хто інший. Вони бояться його. Їх дратує те, що вони не можуть нічого з цим зробити.

Факт шостий: вони обожнюють робити приємне людям, але при цьому не чекають відповідних дій. Їм подобається спостерігати, як людина радіє їх подарункам, їх компанії, їх посмішкам і турботі. Овни – хороші друзі.

Факт сьомий: Овни не вміють програвати. Це закладено в них на генетичному рівні. Якщо вони програли в чомусь, то знайдуть сотню відмовок на кшталт «так у мене палець хворів», «я не в формі був» і так далі. У них просто немає цього і все. Вони не хочуть вас вивести з себе – просто вони такі від природи.

Факт восьмий: представники даного Знака Зодіаку можуть обходитися без партнера довше інших. Вони концентрують свою увагу на справах, на роботі або ще чим-небудь. Звичайно, їм не плювати на відсутність особистого життя, але пережити тривале утримання вони можуть легко.

Факт дев’ятий: з цими людьми постійно відбувається щось курйозне, про що вони потім розповідають друзям і сміються з усіма над собою. Астрологія не може пояснити цього феномену, так що це дійсно цікавий факт.

Факт десятий: Овен – добряк. Якщо ви хочете знайти саму добру людину в світі, то вона буде Овном, так що ми серйозно звузили вам коло пошуку.

Немає такого Овна, який не став би сперечатися з вами, доводячи свою правоту. Абсолютно кожна людина, народжена під цим Знаком, є затятим борцем за справедливість. Це природжені адвокати, активісти, політики або спортсмени. Вони не сидять на місці, хоча особливо динамічними їх теж назвати не можна.

You cannot copy content of this page