fbpx

Ні в якому разі не підбирайте ці речі!

Десять небезпечних знахідок, які можуть вам нашкодити. Голки, саморобні ляльки, – це лише деякі з небезпечних предметів!

На про думку езотериків, речі особистого вжитку здатні вбирати енергетику своїх власників і далеко не завжди ця енергетика буває позитивною. Так ось, щоб разом зі знайденою річчю не знайти «букет» негативу, необхідно знати про те, які речі, втрачені іншими, небажано піднімати і забирати собі. Навіщо вам чужі хвороби, негативні думки, проблеми?

Езотерики вважають, що негатив цілком може перейти до нового власника речі. Кажуть, що радість від знайденого може бути вельми недовгою, а ось проблем на свою голову наберетесь цілу купу. Воно вам треба?

До речі! Деякі з цих речей можуть бути залишені на вулиці (викинуті) після проведення певного магічного ритуалу. Наприклад, на предмет було здійснено негативний вплив, потім людина забрала його з дому, викинула, а ви знайшли. А деякі подібні речі взагалі підкидаються спеціально, з розрахунком на те, що якась людина їх підніме: так люди намагаються позбутися від власних невдач або недуг, передавши їх іншому.

Звичайно, багато хто з нас знаходить чужі речі без будь-якої шкоди для себе, але все ж, прислухайтеся до думки езотериків!

1. Залізні гроші

Металева монета легко вбирає в себе будь-яку енергетику: і позитивну, і негативну. Позитивна перетворює монету в талісман, але талісман навряд чи залишать на вулиці. Куди ймовірніше, що на монету виплеснули негатив, а потім викинули, щоб позбутися від цієї руйнівної енергії. Крім того, ще наші предки помічали, що знайдені гроші ніколи не обіцяють збагачення: незабаром після знаходження невеликої суми грошей ви ризикуєте втратити набагато більше.

2. Золоті прикраси

Дорогоцінний метал легко піддається магічному впливу, тому прикраси з золота або срібла часто використовують як приворот, для наведення пристріту. Каблучки, особливо обручки, залишають на вулиці щоб розпрощатися з проблемами в особистому житті.

«Примірка» знайденої прикраси призведе до негативних наслідків навіть у тому випадку, якщо колишній власник втратив її випадково. Метал взаємодіє з енергетичним полем господаря і знає багато про його життя. Носіння чужої прикраси буде змінювати ваше власне біополе, доставляти дискомфорт і заважати вашій самореалізації.

3. Саморобні речі: ляльки, статуетки, м’які іграшки

Такі речі найчастіше виносять з дому з метою позбутися від ристріту. Імовірність того, що річ просякнута негативною енергією, особливо велика, якщо ви виявили її на перехресті або в місцях, які не користуються у людей популярністю. Така знахідка здатна принести у ваш будинок суперечки, хвороби і матеріальні проблеми.

4. Голки і шпильки

Гострі металеві предмети легко заряджаються негативною енергією, тому рідко опиняються на вулиці випадково. Цілком ймовірно, що хтось використовував голку або шпильку в якості оберега, а потім втратив. Такий предмет насичений негативною енергією, тому що, захищаючи свого власника, він приймає енергетичні випади на себе. Дотик до знайденої голки призведе до того, що весь негатив, який недоброзичливці призначали попередньому господарю, стане вашим.

5. Натільний хрестик

Хрестик тісно пов’язаний з долею людини. Він запам’ятовує всі вчинки людини: погані і хороші. Приміряючи чужий хрестик, людина разом з ним «одягає» чужу долю. Вважається, що навіть легкий дотик до знайденого натільного хреста призведе до того, що людина візьме на себе чужі гріхи.

6. Ключі

У ритуалах ключ часто використовується, щоб «замкнути» нещастя, а потім викидається. Людина, яка знайшла предмет, «відкриє» зачинені двері і приверне в своє життя негаразди. Знахідка являє особливу небезпеку, якщо ключ був виявлений у водоймі.

Читайте також:  Раз на 18 років: чим небезпечне місячне затемнення 21 січня 2019 і що робити сьогодні не слід

7. Браслети з ниток

Вони часто використовуються в якості оберегів і захищають господаря, вбираючи в себе негативну енергію. Зазвичай такі браслети не втрачаються випадково: вони рвуться і падають з руки господаря в той момент, коли насиченість негативом досягла свого піку і оберіг більше не може виконувати захисну функцію. Доторкнувшись до такої речі, ви піддасте себе сильному негативному впливу.

8. Дзеркала

Дзеркала здавна вважалися небезпечними предметами. Дзеркальна поверхня має пам’ять: вона вбирає енергетику людей, яких відображає, і подій, свідком яких стає. Цю енергетику дзеркало поширює на всіх, хто потім відіб’ється в ньому. Тому щоб не допустити в своє життя негатив, пройдіть повз знайдене дзеркальця.

9. Гребінці

Гребінці постійно взаємодіють з енергетикою власника, яка залежить від його думок, способу життя і вчинків. Тому, піднімаючи гребінець, ви ризикуєте зарядитися негативною енергією: адже невідомо, якою людиною був її господар до вас. Крім того, над гребінцями часто читають замовляння і використовують їх для привороту.

10. Годинники

Відомо, що в той момент, коли людина відходить у інший світ, зупиняються і її наручний годинник. Цей предмет має найтісніший зв’язком з біополем людини. Тому піднявши таку знахідку, ви порушуєте цілісність свого енергетичного поля і ризикуєте забрати собі хвороби і проблеми колишнього господаря.

За матеріалами.

Опубліковано 21 січня 2019 року

You cannot copy content of this page