fbpx

“Ніхто не відмовляється від свого народу”: Генерал Марченко про те, як відбуватиметься деокупація Херсону, та коли це станеться

Херсонцям потрібно ще трошечки протриматись до початку наступу українських військ.

Генерал-майор Дмитро Марченко (позивний Марчелло), розповів про те, як буде відбуватись деокупація Херсону, та скільки же нашим громадянам потрібно зачекати, в опублікованому 10 серпня інтерв’ю “РБК-Україна” .

Генерал Марченко також додав, що наразі не може озвучувати конкретні дати та терміни проведення деокупації обласного центру.

Цитуємо:

“Але хочу передати херсонцям – хай трошки потерплять, це буде не так довго, як усі очікують. Це буде швидко. Нехай ще трошки протримаються. Ми про них не забуваємо, ніхто не відмовляється від свого народу, ми прийдемо їм на допомогу, але хай трошки зачекають. Найближчим часом вони все побачать і почують”.

Також, генерал Марченко запевнив, що окупантам не вдасться провести у Херсоні свій “референдум”. За його словами навіть працівники ФСБ розуміють, що повторення Кримського сценарію у регіоні не можливе через проукраїнські настрої населення.

10,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page