fbpx

Ніколи не давайте в борг цим знакам Зодіаку

Існує прикмета, згідно з якою людина що дає гроші в борг, примножує свої статки і приманює удачу. Однак багато людей користуються такою довірливістю і обманюють. Звичайно не варто чесати всіх під одну гребінку, іноді позичивши невелику суму грошей ми здійснюємо добру справу. Але з деякими знаками зодіаку потрібно бути на сторожі, особливо якщо мова йде про великі гроші.

Діва

Астрологи не рекомендують давати гроші в борг дівам, крім екстрених ситуацій. Адже ніхто не застрахований від неприємностей. Представники цього знаку неймовірні марнотрати, вони не вміють збирати і часто спускають гроші на вітер. Часом вони можуть позичити велику суму, негайно витратити її, а віддавати будуть довго, буквально по крихтах.

Діви по своїй натурі трудівники і, щоб відчувати, що їх зусилля не марні, вони й люблять себе заохочувати. На жаль, не завжди їх запити відповідають заробітку, тому їм доводиться позичати і викручуватися. Та й жаднюгами їх не назвеш, для своїх близьких вони вибирають все найкраще. Тому, якщо діва звернулася до вас з проханням позичити грошей, кілька разів подумайте і як мінімум поцікавтеся на що будуть витрачені кошти.

Терези

Ще один знак зодіаку, який не відрізняється сумлінністю, коли мова йде про гроші, це терези. У більшості випадків вони їх даремно не повертають. Якщо ви готові переслідувати і випрошувати свої кровно зароблені, можете дати їм в борг. Терези часто демонструють уявну забудькуватість, придумують сотні причин, тільки б відстрочити той момент, коли потрібно повернути кошти. Це не той знак, який допоможе заманити гроші, навпаки, він витягне останні. Серед терезів нерідко зустрічаються шахраї, які під слушним приводом виманюють великі суми грошей, після чого ховаються. Якщо ж в борг просить хтось із найближчого оточення і не позичити не представляється можливим, слід дати меншу суму, ту, з якою морально ви готові попрощатися назавжди.

До фінансових переваг терезів можна віднести їх ощадливість. Вони ретельно обмірковують свої витрати і не звикли до миттєвих покупок. При цьому терези часто задовольняються тим, що мають і не намагаються заробити більше.

Рак

Представники цього знака зодіаку люблять брати в борг, але не люблять віддавати. Здається, що вони взагалі не здатні вести рахунок грошей. Вони накопичують борги, віддають, а залишившись на мілині знову позичають. Це замкнуте коло. Раки часто виявляються злісними неплатниками, прострочують кредити, що говорити про гроші позичені у близьких. Позичивши на місяць, вони можуть затягнути з погашенням боргу на рік або більше.

В цілому, у раків дуже нестабільні відносини з грошима, то вони самі течуть до них рікою, то витікають крізь пальці. Варто відзначити, що в більшій мірі це залежить від їх особистісних особливостей. Лагідні натури так і живуть від зарплати до зарплати, тоді як амбітні представники цього знака не готові все життя провести в борговій ямі, однак це не говорить про те, то вони не стануть просити в борг. Різниця лише в тому, що вони спробують позичити велику суму грошей на реалізацію довгострокових проектів.

Звичайно і серед інших зодіакальних знаків, також зустрічаються такі не відповідальні люди, коли мова йде про гроші. Але все ж їх в рази менше, ніж серед дів, терезів і раків. У наш нестабільний час, люди набагато рідше стали давати позики. Цим і користуються банки, пропонуючи всілякі кредити. До слова, цією причиною часто користуються люди які не бажають давати в борг, вони кажуть, що самі виплачують банківські внески, а тому зайвих коштів просто немає.

You cannot copy content of this page