fbpx

— Ніно, от ти зараз от це все серйозно? – волає мама за зачиненими дверима, – Це не та ситуація коли потрібно розлучатись. та інша на одній ніженьці від щастя стрибатиме, а ти он – нюні розпустила речі зібрала. Або повертайся до чоловіка самостійно, або я тебе з речами виставлю сама

— Ніно, от ти зараз от це все серйозно? – волає мама за зачиненими дверима, – Це не та ситуація коли потрібно розлучатись. та інша на одній ніженьці від щастя стрибатиме, а ти он – нюні розпустила речі зібрала. Або повертайся до чоловіка самостійно, або я тебе з речами виставлю сама.

Я вийшла заміж 3 роки тому. Ми зустрічалися близько року. Майбутній тоді ще чоловік часто приїжджав до мене в гості. Він подобався і моїй мамі, і батькові. Але з його батьками я познайомилася тільки перед реєстрацією шлюбу. Але раніше я і не наполягала на знайомстві, не хотіла квапити події.

Зараз ми знімаємо велику квартиру в центрі міста. Її оплачує чоловікові фірма, в якій він працює. Квартира простора і комфортна. Я раніше жила з батьками в більш скромних умовах, але завжди мріяла про свій будинок.

Нещодавно приїжджала його матір до нас. Я з чоловіком вже 3 роки, але досі не зрозуміла, який у неї характер. Жарти мої вона не розуміє, розмовляти зі мною не дуже хоче, я жодного разу не бачила усмішку на її обличчі.

Зате з сином у неї чудові стосунки. Якось не дуже приємно знаходиться в компанії з ними, втрьох. Мене ніхто не помічає, я відчуваю себе зайвою. Хоча після того, як мама йде все знову добре, ніби й не було її у нас в гостях. Може вона мене не любить або характер у неї такий?

Нещодавно я дізнаюся, що чоловік буде купувати квартиру і оформить її на свою маму. Він з нею все вирішив, а мене поставили пізніше до відома.

Якщо чесно, це було настільки прикро і несподівано, що я навіть розгубилась. Вони убезпечують себе від мене? Тобто, він спить зі мною, їсть те, що я готую, планує майбутніх дітей і купує квартиру собі, але записує на маму?

В той же вечір я зібрала речі і подалась до своїх батьків. Мама сміється і плаче, каже, що це не та ситуація коли потрібно розлучатись. Я не можу переступити через себе. Нащо такий шлюб узагалі а? Це житло і так його за законом буде, я біля тих грошей і поруч не стояла, але те, як вони удвох тишком нишком це все прокрутили, спокою не дає. Я не зможу більше ніколи ставитись до свого чоловіка, як і раніше. Не віритиму йому і вважатиму що він знову має від мене якусь таємницю.

І нащо такий шлюб, я питаю? Хоча мама мою думку не поділяє і каже, що виставить мене з речами, якщо я не припиню цей цирк.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page