fbpx

Ніяк не можу зрозуміти чоловікову маму. Вірніше, мотиви я розумію, але як так можна, усвідомити не виходить. Але про все по порядку

Я просто не знаю, як можна спокійно на це реагувати. Я не можу зрозуміти, як можна бути абсолютно байдужою до своїх онуків? Проте свекруха стверджує, що наші діти — наші турботи, вона зі своїм обов’язком упоралася.

Свекруха вийшла на пенсію завчасно. Її молодша донька якраз привела у світ двійнят. До трьох років вона допомагала Вікторії, няньчила їх, а коли дівчатка пішли в садок — вона одразу знайшла собі підробіток.

Який? Працює нянею та виховує чужих дітей. Вона влаштувалася в багату сім’ю і цілий день няньчиться з дітлахами.

Вдома буває тільки у вихідні, і цей час присвячує прибиранню і зустрічам з подругами. Так, зарплата хороша, але в неї абсолютно не залишається часу на спілкування з рідними онуками.

Ми не раз просили свекруху допомогти нам з дітьми. Мені треба було виходити на роботу, а синочки часто соплили та пропускали сад. Моя мама далеко, тож надія була лише на маму чоловіка. А вона нам відмовила.

Вона порадила нам найняти няньку і не відволікати її від роботи.

Якби мої батьки жили поряд, вони б із задоволенням мені допомогли. Мама обіцяла приїхати на час відпустки, але мене два тижні не врятують. Поки свекруха з чужими дітьми морями їздить і відвідує закордонні курорти, я не можу повноцінно працювати. Я розумію, що вона піймала удачу за хвіст, але ж не можна бути аж настільки байдужою до родини.

Тобто, їй гроші важливіші за онуків?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page