fbpx

Ніяка шуба і олів’є і близько не стояли. Новинка, яка стала улюбленою в усіх, хто спробував: оселедцевий торт на вафельних коржах

Ніяка шуба і олів’є і близько не стояли. Новинка, яка стала улюбленою в усіх, хто спробував: оселедцевий торт на вафельних коржах Джерело

Скажу вам від імені всіх моїх гостей, і знайомих, які вже попросили рецепт оселедцевого торта на вафельних коржах – закуска неперевершена! Дуже ніжна, просто тане в роті.

Читайте також: Тут я вже не змогла втрuматися, і повела її на кухню: – Ти що твoриш?- Аллка, пожила собі, дай іншим. Ти що не бачиш, я йому подoбаюся! На вiйні всі засоби хороші. Ти Алочко пробач, але давай дивитись правді в очі. Ти стрaшненька, а я в самому соку. Твій чоловік, як кіт на сметану на мене дивиться. Та я пальцем клацну і він в моїх ногах.

Складові:

  • упаковка вафельних коржів;
  • оселедець – 1 штука;
  • три яйця;
  • морквина – 2-3 штуки середні;
  • твердий сир – 100 грам;
  • майонез – 500 грам.

Приготування оселедцевого торта

Яйця і моркву відваріть. Оселедець обробити, очистіть від кiсток і шкiрки. Нарiжте дрібними кубиками.

Починайте збирати оселедцевий торт: на блюдо нанесіть шар майонезу, викладіть перший вафельний корж, змастіть його майонезом, потім половину оселедця, майонез, зверху корж, також змащуємо майонезом, натuраємо прямо на корж морквину на крупній тертці, кладемо корж, майонез і яйце на крупній тертці. Повторіть ще раз оселедець, морквина, яйця.

Верхній шар також змастіть майонезом і натріть на крупній або дрібній тертці сир. Дайте торту з оселедця настоятися ніч (ну або не менш 3 годин у холодильнику) і подавайте до столу.

Смачного!

You cannot copy content of this page