fbpx

Ніжно обіймає округлий живіт: принц Гаррі опублікував зворушливий знімок вaгiтнoї Меган в лісі

Світлину опублікували на офіційній сторінці Кенсингтонського палацу в Instagram.

Тур королівського подружжя принца Гаррі та Меган австралійським континентом закінчився візитом до Нової Зеландії, де вони встигли прогулятися пляжем, лісом, покидати чоботи та пройтися підвісним мостом, пише ТСН

Після повернення герцогів Сассекських до Лондона на офіційній Instagram-сторінці Кенсингтонського палацу з’явився зворушливий знімок вaгiтної Меган, зроблений власноруч принцом Гаррі. На знімку герцогиня стоїть посеред стародавнього лісу в Роторуа, в Новій Зеландії, і ніжно обіймає округлий живіт.

Цією фотографією, зробленою в останній день їхнього туру, подружжя хотіло повідомити про офіційне завершення своєї поїздки і подякувати жителям тих міст і країн, в яких вони побували.

Читайте також: ЮРІЙ ГОРБУНОВ ПОКАЗАВ МИЛУ СВІТЛИНУ З СИНОЧКОМ ІВАНОМ

“Дякуємо, Нова Зеландія! Було приємно зустріти стільки чудових і доброзичливих новозеландців. Австралія, Фіджі, Тонга – ми їдемо з відчуттям і розумінням того, як важлива кожна людина, кожна особистість. Як говорила одна з найвідоміших жінок Нової Зеландії Кейт Шеппард: “Довгоочікуваний дощ, освіжаючий пересушену землю, складається з крапель”, – сказано в повідомленні під фото.

You cannot copy content of this page