fbpx

Ніжний бісквіт з шоколадом в мультиварці всього з п’яти інгредієнтів

Рецепт простий настільки, що з ним впорається навіть дитина! Поповнюйте свою кулінарну скарбничку і пробуйте нові смаколики. Вашій родині теж буде дуже приємно.

Які продукти нам знадобляться?

Для того щоб приготувати цей простий, але дуже ніжний кекс, вам знадобиться всього три інгредієнти. Можливо, вони вже є у вашій кухонній шафці, тому швидше за приступайте до приготування.

Отже, візьміть: дві з половиною склянки пшеничного борошна (найкраще виходить кекс з борошна вищого ґатунку); одна банка згущеного молока; жменю шоколадних чіпсів (можна використовувати більше чіпсів, все залежить від ваших уподобань), дві чайні ложки розпушувача для тіста, та 4 яйця.

Як готуємо?

Як уже говорилося, приготувати цей бісквіт з шоколадом дуже просто. Борошно просійте через дрібне сито. Це необов’язково, але завдяки цій маніпуляції, кекс вийде повітрянішим і пористішим. Також цього ефекту можна домогтися, додавши до борошна трохи розпушувача або харчової соди.

Згущене молоко виливаємо в борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Сюди ж добаємо 4 яйця. Найкраще виходить замісити тісто за допомогою ручного вінчика або міксера, але можна зробити це і звичайною виделкою.

Засипте в тісто шоколадні чіпси і знову добре перемішайте ложкою. Викладіть отриману суміш у змащену маслом форму для мультиварки. Залежно від моделі вашої мультиварки вам може знадобитися різний час приготування. При стандартних налаштуваннях встановлюємо режим “Випічка” і час готування дві з половиною години. Через цей час можна насолоджуватися бісквітом.

Смачного!

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page