fbpx

Нова ведуча “Ревізора” розповіла, як правильно вибрати салон краси (фото)

Зверніть увагу на те, де і в якому стані майстри зберігають свій робочий інвентар.

1 жовтня стартує новий сезон проекту «Ревізор з Тищенко», пише Лайм

Тепер ревізії піддасться індустрія краси: від пірсингу, макіяжу та манікюру до татуювань і грумінг. За справу в цій спецрубриці береться володарка рожевої рукавички – Лена Філонова.

ТОП-5 порад від Олени Філонової, як правильно вибрати салон краси .

1. «Сарафанне радіо». Чим більше позитивних відгуків про салон і його майстрів ви чуєте від своїх знайомих і друзів, тим більша ймовірність того, що ви будете задоволені результатом. До того ж, такі «живі» думки підвищують ваш рівень довіри до фахівців.

2. Досвід роботи та кваліфікація майстрів . Бажаючи уникнути навіть мінімальних негативних наслідків, особисто я б не записалася на манікюр або чистку  до недосвідченого майстра, який тільки-тільки закінчив навчання. Процедури, в процесі яких є ризик завдати шкоди людині, повинен проводити досвідчений чоловік, який регулярно вдосконалює свої навички на різних курсах або майстер-класах.

Читайте також: OПEРAЦІЯ НЕ ПOТРІБНА: ВЧЕНІ ВИСТУПИЛИ ІЗ ГУЧНИМ ВІДКРИТТЯМ У ЛIКУВАННІ AПEНДИЦИТУ

3. Чистота інструментів . Зверніть увагу на те, де і в якому стані майстри зберігають свій робочий інвентар. Наприклад, простерилізовані чи інструменти для манікюру, або ж майстер просто дістав з тумби і обробив антисептиком. Їх повинні при вас дістати з крафт-пакета – це говорить про попередню стерилізацію та дезінфекцію.

4. Придивіться до майстра . Його зовнішній вигляд повинен бути охайним, акуратним і не викликати відчуття огиди. Обов’язкова умова – наявність робочої форми.

5. Документація. Як для «Ревізора краси» для мене дуже важливо, щоб в салонах у майстрів обов’язково були документи про їх профільну освіту і всі необхідні ліцензії. І на перше прохання клієнта вони повинні ці документи надавати, тому що деякі послуги вимагають від майстрів спеціального навчання – наприклад, пірсинг, апаратна косметологія, iн’єкцiї і багато інших маніпуляцій. Це ж стосується і термінів придатності препаратів. Пам’ятайте, кожен клієнт має право їх перевірити, подивившись на упаковку.

Більше порад від Олени Філонова – в першому випуску соціального реаліті «Ревізор з Тищенко» сьогодні о 19:00 на Новому каналі.

You cannot copy content of this page