fbpx

Нові аргументи: СБУ отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб

Виявилося, що російська пропаганда недостатньо впливає на населення на окупованих українських територіях, – це визнають у документах Федеральної служби безпеки росії.

Таку заяву оприлюднив Центрі протидії дезінформації разом з копіями документів ФСБ.

“ФСБ РФ” у своїх документах визнає, що роспропаганда недостатньо впливає на населення і програє інформаційну війну. Для “правильного зомбування” спецслужбами було навіть створено план дій для пропаганди на окупованих територіях, який врешті зазнав поразки”,- зазначили у ЦПД.

1. «Вєжлівиє люді» – образ з 2014 має плавно перекрити всі “провали” 2022, тому треба розганялися відео та фото в врятованими тваринами або ветеранами, які плачуть від щастя “возз’єднання” з агресором.

2. «Осободітєлі» – російські солдати, які несуть людям “мир”, нові підручники, медобладнання, гуманітарну допомогу (зокрема, вкрадену в українських магазинах”.

3. «Правильні українські солдати» – відео спільних дій російських і “правильних” українських солдатів проти українських “нaцистів і бaндерівців”.

4. «За багаточисельними зверненнями» – начебто українські і російські ветерани просять зупинити нaцизм в Україні і не допустити його в росії та в світі.

5. Залучення людей, що контактують з великими колективами – викладачі, водії таксі, працівники сфери обслуговування.

Також фсб вимагає відключити на окупованих територіях трансляцію всіх українських телеканалів і транслювати російські програми з безглуздою тезою: «Ми воюємо за вас, що потім вам передати ці території».

А на українських територіях окупанти планують «в умовах заборони російського телерадіомовлення запустити проекти нових медіа і реальні сітки агітаторів».

Однак попри це, на інформаційному фронті РФ терпить поразку за поразкою, констатують у центрі.

Нагадаємо, що за даними російської соціології на росії впала довіра до телевізора на 10%.

Фото: Громадське.

06/05/2022

You cannot copy content of this page