fbpx

Новий 2020 рік Білого Щура: зустрічаємо його правильно!

Готуємося до головного свята року!

2020 року відкриває дванадцятирічний цикл східного календаря. Саме щур першим постав перед Буддою і удостоїлася честі відкривати календар. На сході щур є символом багатства, чистоти, добробуту і доброчесності. Тому в один голос астрoлoги прогнозують успіх у всіх справах і починаннях. А як зустріти рік білого щура – читайте в цьому матеріалі.

На Сході до щурів ставляться з великою повагою і любов’ю. Коли їх бачать, то не кричать і не біжать якнайдалі від них, а дивляться на гризунів з особливим трепетом. В Індії щур асоціюється з тією Мишею, яка везе бога Ганешу – бога знань і мудрості. В Японії щур є символом щастя, а в Китаї взагалі національним героєм, адже саме щур колись вперше приніс гoлoдуючим китайцям рис. У багатьох східних країнах щур вважається найпопулярнішим символом багатства.

Що принесе рік білого щура 2020?

За китайською міфологією, щур є розумною, цілеспрямованою і терплячою твариною. Вона знає всі свої переваги і недоліки. Також покровитель року має відмінну пам’ять. Щур вміє легко прокласти свій життєвий шлях і ретельно проаналізувати кожен свій крок. Зі складних ситуацій він легко виходить.

Господарі Нового року цікавляться мистецтвом і духовними цінностями. Вони дуже вимогливі до себе і свого оточення. Тотем 2020 року білого кольору, тому в наступному році будуть переважати світлі думки і чисті помисли.

Згідно зі східним календарем, в 2020 році варто турбуватися про навколишній світ, наповнювати думки добром і робити безкорисливі дії. Щур досить ретельно підходить до свого і чужого життя, тому буде поважати право кожної людини.

Людина, яка хоче жити в мирі та злагоді в Новому році зі східною твариною – повинна володіти позитивними якостями, бути розважливою і вміти долати перешкоди на своєму шляху. Весь рік повинен бути плідним, тому треба обов’язково при можливості купити квартиру, будинок або машину, якщо це є у ваших планах.

Білий колір Щура – це приємний знак для тих, хто хоче створити міцний шлюб в 2020 році. Рік вдалий для нових починань, переїздів і зміни роботи. Все, за що ви візьметеся – увінчається успіхом. Також, якщо ви перебуваєте з кимось у сварці – це хороша можливість, щоб помиритися і зміцнити дружні зв’язки.

У фінансовому плані білий пацюк буде неабияк допомагати: рік буде багатим і грошовим. Щур подарує людям можливість побудувати кар’єру, піднятися на кращий рівень життя і досягти великого визнання. Втім щур тварина меркантильна і хитра, тому їй доведеться досить багато працювати.

Як зустріти рік білого щура 2020?

Господар 2020 року – один з охайних тварин. Тому підготовку до новорічного свята треба починати з генерального прибирання. Особливу увагу в цьому році приділіть вікнам: чим чистіше вони будуть, тим швидше ваші справи підуть в гору. Не забудьте вимити сходи: чистий вхід в ваш будинок – запорука успіху і добробуту в новому році.

Білий Щур не любить зайвого мотлоху, тому викиньте весь непотріб, який ви не використали протягом всього року. Повірте, в Новому році він вам також не знадобиться. Зробіть порядок в документах. Викиньте непотрібні і списані книжки, прочитані журнали і газети. Зустрічайте 2020 рік з чистого аркуша.

Завдяки живому і товариському характеру, Щур завжди в курсі новин і встигає побувати скрізь, де тільки можна. Новий рік краще зустрічати веселою компанією, з друзями і близькими. Якщо є можливість – вирушайте в подорож, назустріч новим враженням і новорічним пригодам.

Подарунки на Новий рік краще вибирати практичні, які стануть в нагоді в господарстві, адже мишки не люблять дрібничок. Краще, якщо це буде щось з речей домашнього вжитку.

Новорічний стіл повинен бути в білих тонах. Нехай на вашому столі буде біла скатертина, білий посуд, біле вино або ігристе шампанське. Для декору можете вибрати металеві свічники і такого ж кольору свічки. На святковому столі повинен панувати достаток. Не забудьте про приманку для щура. На столі має бути зерно, горішки, рис і сири!

Білий Щур дуже не любить недбалість і поспіх. Тому не купуйте готові салати і їжу, а зробіть все своїми руками. Стіл варто прикрасити красиво, адже господареві року дуже не подобається зневажливе оздоблення столу.

У чому зустрічати рік білого щура 2020?

Для кожної людини дуже важливо зустрічати Новий рік згідно з тими правилами, які вимагає східний гороскоп. Колір Щура – білий, а стихія – метал, тому ми допоможемо вам вибрати правильний образ на Новий рік, щоб сподобатися тотемній тварині.

Овен повинен звернути увагу на стиль бохо, а від яскравого макіяжу астрологи рекомендують відмовитися.

Телець прекрасно буде виглядати в білому вбранні. За бажанням доповніть образ яскравими аксесуарами.

Близнюки можуть дозволити собі сміливі експерименти: сумістіть цікаві кольори або стилі. Результат вам неодмінно сподобається.

Рак повинен виглядати ніжно і романтично. Дотримуйтеся натурального макіяжу, який зробить правильний акцент на очах.

Лев повинен з’явитися до гостей у величі срібла. Рекомендується не перевантажувати образ прикрасами. Зробіть основний акцент на розкішній сукні.

Діва повинна виглядати строго, лаконічно і бути зразком для наслідування.

Терези повинні вибрати спокійний образ. Щоб додати йому виразності – надіньте масивні прикраси, втім, все одно дотримуйтеся ніжності в образі.

Скорпіонам варто бути дуже ніжними і жіночними.

Стрільцям потрібно покластися на інтуїцію, одягаючись в світлі відтінки. Додайте в свій образ білі перлинки.

Козерогам рекомендується надіти ефектні прикраси і зробити яскравий макіяж.

Водолія бажано кардинально перетворитися в Новий рік. Відверте декольте замініть на скромне плаття, або ж навпаки.

Рибам треба вибрати біле вбрання – лаконічне і елегантне. Волосся зберіть у високий хвіст.

Нехай 2020 рік принесе вам Удачу, Успіх, Здоров’я, Достаток, Гармонію в сім’ях!

You cannot copy content of this page