fbpx

Новий рік 2019 – які страви можна і не можна готувати, щоб не розгнівати примхливу Свинку

Новий рік 2019 – рік Свині. Зустріти Новий рік кожен хоче по-особливому. Господині вже чекають свята, аби поставити на стіл свої коронні страви. Утім на Новий рік 2019, рік Свині, не всі звичні страви можна вживати. Адже свинка хоч тваринка і не вибаглива, але все ж має свої примхи.

Саме тому, ми вам дамо підказки щодо того, як продумати меню на Новий рік 2019 та що приготувати на Новий рік.

Що можна ставити на Новорічний стіл 2019

Святковий стіл повинен бути багатим та різноманітним. Із м’ясних страв можна подати запеченого кролика або качку з яблуками.

Не слід обмежувати фантазію у салатах – на новорічний стіл можна поставити як традиційний салат Оселедець під шубою, так і Олів’є. Урізноманітнити стіл можна новинками зі свіжих овочів та вишуканих сирів – Цезар, Грецький, з курячою печінкою – чудова ідея до святкового столу.

М’ясна нарізка для новорічної ночі може бути різноманітною. Але ні в якому випадку в ній не повинно бути свинини.

Для приготування десертів для новорічного столу 2019 можна використати мед, ягоди, горіхи.

На новорічному столі повинен переважати жовтий колір – символ року Свині. Тому прикрасити страви на святковому фуршеті слід тертим сиром або жовтком, для прикраси також підійдуть часточки апельсинів або лимона. Не потрібно забувати, що свинка любить всякого роду траву і крупи, тому готуємо різноманітні овочеві страви, навіть можна пироги.

Чого не варто ставити на новорічний стіл

Свинка хоч і не перебірлива тварина, але є в неї одна особливість – вона любить натуральні продукти. Тому на святковому столі слід уникати напівфабрикатів. Аби не сердити покровительку року.

Новий рік 2019 треба зустріти із гарними частуваннями. Можна дотриматися порад і справити святковий стіл витративши мінімум коштів. Зверніть увагу на те, якими продуктами на новорічний стіл треба запастися уже зараз.

Якщо на Новорічні свята 2019 хочете заощадити, то починайте просто зараз. Консерви, такі як горошок, кукурудза, можна придбати заздалегідь. Крабові палички також можна покласти до морозилки. А от із купівлею алкoгoлю квапитися не варто. За словами маркетолога, зазвичай супермаркети пропонують передноворічні знижки на cпиpтне.

You cannot copy content of this page