fbpx

Новий рік 2020: як прикрасити новорічну красую, щоб привернути в дім щастя і удачу

Перед новорічними святами важливо подбати про оздоблення будинку і головного атрибута – ялинки. Її потрібно прикрасити так, щоб покровителька року, Біла Металева Миша, залишилася задоволена і допомогла привернути щастя і удачу.

Складно уявити собі Новий рік без пухнастої ялинки, якій потрібно підібрати наряд і оформити його так, щоб дерево засяяло.

Колірна гамма і способи прикрасити ялинку

Ідеальними кольорами 2020 року буде золотий, срібний, сірий, білий. Щоб визначитися з відтінком прикрас на ялинку, варто враховувати й інтер’єр, в якому знаходиться лісова красуня. Так буде простіше створити єдиний стиль. Дизайнери радять також звернути увагу на фіолетовий колір, який в цьому сезоні вважається найактуальнішим. Його не варто використовувати в якості основного, але можна вибрати кілька яскравих прикрас, щоб створити кольорові акценти.

Ялинку не потрібно завішувати прикрасами, мішурою і дощиком так, щоб саме дерево випало з уваги. Краще повісити меншу кількість куль, щоб кожна з них була на виду.

Прикрашати ялинку можна декількома способами:

  1. кільцевий спосіб має на увазі розвішування кульок від менших до великих починаючи з верхівки. Їх спускають по спіралі, а на вільному просторі додають декоративні елементи;
  2. ще один спосіб має на увазі спочатку розвішування гірлянд і бус, а потім куль. Спіралі можна зробити різного кольору, щоб новорічне дерево виглядало ефектно. Якщо обраний один колір, то кожну спіраль можна виділити розміром куль, чергуючи малі та великі!
  3. не втрачають актуальності і власноруч зроблені прикраси. Кулі прикрашають бісером, паєтками та іншим блискучим декором, який легко прикріпити за допомогою клею;
  4. актуальними будуть їстівні прикраси: пряники новорічної тематики, льодяники, фрукти, цукерки і навіть випічка. Ці прикраси обов’язково привернуть увагу Миші, і вона проявить прихильність;

Цікаво виглядатимуть прикраси з природних матеріалів. Шишки, каштани, волоські горіхи можна сміливо прикрашати, наклеювати на них блискітки або складати з них цілі композиції. Крім того, можна вирізати кумедних чоловічків з апельсинової і мандариновою шкірки.

Куди поставити ялинку, щоб привернути удачу?

Варто звернути увагу на те, які бажання і прагнення в новому році будуть пріоритетними, а потім розмістити ялинку:

  • на південному сході – для достатку;
  • на сході – для гармонії в сімейному житті;
  • на півдні – для успіху в діловому середовищі;
  • на заході – для появи довгоочікуваного пoтомства;
  • на півночі – для успіхів у роботі;
  • на північному сході – для отримання нових знань і набуття мудрості;
  • на північному заході – для подорожей і розширення горизонтів;
  • на південному заході – для щастя в особистому житті.

Ялинка, розташована посередині приміщення, допоможе знайти щастя в особистому житті і приверне удачу всім членам сім’ї.

Стилі прикраси ялинки

Кожен може вибрати певний стиль, щоб прикрасити ялинку. Завдяки продуманому дизайну залучити щастя і удачу буде простіше, а покровителька 2020 року обов’язково проявить прихильність до тих, хто трудився, прикрашаючи своє житло і створюючи святкову атмосферу.

1. Класичний стиль має на увазі використання куль одного розміру і однієї кольорової гами – два або три відтінки обраного кольору. Крім куль, варто використовувати дрібні намистини і гірлянди з невеликими ліхтариками. Іграшки розташовані на віддалі один від одного, уникаючи надмірної кількості прикрас. Будуть доречні банти з атласних тканин того ж відтінку.

2. Використання ретро стилю передбачає іграшки радянських часів: намиста із стеклярусу, скляні кулі та фігурки, паперові сніжинки, вирізані самостійно, гірлянди з кольорового паперу, вата і обов’язково фігурки Діда Мороза зі Снігуронькою.

Читайте також: Погода на Новий Рік: зима готує українцям “сюрприз”

3. Біла Металева Миша оцінить екологічний стиль. Прикрасити ялинку можна шишками, покритими різнокольоровими блискітками і фарбами, імбирними пряниками та іншими продуктами, які будуть вигідно виглядати в якості прикрас. Прикраси можна змайструвати з паперу, картону, а також додати грона яскравих ягід горобини.

4. Ще один спосіб – стиль кантрі. В цьому випадку ялинку прикрашають іграшками, виконаними з дерева, ниток, а також в’язаними мініатюрними носочками і рукавицями. Прикраси з фетру і однотонні кулі доповнять композицію і створять неповторну атмосферу затишку.

Який би стиль не був обраний, варто помістити під новорічну красуню фігурку мишки і поставити їй частування на красивому блюдечку. Чим більше елементів декору буде виконано своїми руками з любов’ю, тим простіше буде залучити в новому році щастя і удачу.

За матеріалами – Бреніум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page