fbpx

– Ну навіщо Ви брешете, я ж з дому без дитини не виходила, і то на хвилин п’ятнадцять,– не витримала я.

З Микитою ми були разом майже рік. Я не розуміла, чому він не знайомить мене з матір’ю, а потім все стало на свої місця.

Зневажливий погляд, стиснуті губи була б я хоч принцесою Англії, мене б зустріли так само. Мати одна виховала сина. Єдиного сина. Я була ворогом.

Але ми не просто так з нею познайомилися. Я була вагітна. Жити спочатку почали окремо, а коли народилася Яна, свекруха наполягла, щоб ми переїхала до неї. У неї була велика квартира в центрі міста. Та й Микита попросив дати його мамі шанс.

Звичайно я погодилася. Це ж його мама, бабуся Яни. Я хотіла налагодити відносини.

Ми прожили разом півроку. Весь цей час його мама кожного дня точила камінь, як вода: вона нечупара, вона занадто стежить за собою, вона погана мати, Яна з нею в небезпеці, вона тебе кине, у неї інший. Він лaявся з нею, але вона вміла все вирішити. І таки змогла налаштувати його проти мене. Микита почав ревнувати, попросив видалити соціальні мережі. Я видалила.

У той день був дощ. Я залишила Яну з мамою Микити, звичайно з її згоди. А сама пішла на день народження подруги. Я побула на святі дві години, попрощалася з усіма, подруга наполягла що додому мене підвезе її чоловік. Я увійшла додому. Звичайно, ми там не тільки чай пили. Свекруха заявила, що я питуща, а Микита стояв біля вікна, він бачив, що мене підвезли. Скaндaл. Мабуть, мама його вже накрутила. Від вікна, напевно, не відходила, чекала. Мене виставили з дому, але дитину не віддавали.

Я гримала в двері: як це ж так, мене вигнати, а дитину не віддати? Але його мама пригрозила, що викличе поліцію, а від мене пахне.
Я була змушена піти. На наступний день мене теж не впустили. Я сама вирішила піти в поліцію, все пояснила, і написала заяву. Вся в сльозах, руки трясуться. З поліцією ми прийшли до дому. Але свекруха підготувалася.

– Вона п’є. От спитайте сусідів.

Працівники поліції постукали в перші ж двері, а там сусідка сказала: так, вона п’є, і часто, і гуляє незрозуміло де, додому не приходить, а дівчинку свекруха ростить. Я зрозуміла що, все було заздалегідь сплановано.

– Ну навіщо Ви брешете, я ж з дому без дитини не виходила, – не витримала я.

Поліція викликала службу опіки. У мене істерика. Я подзвонила подрузі, вона мене забрала до себе. Вранці на другий день я прийшла на роботу до Микити.

– Ти хочеш, щоб у нас Яну забрали? Ти хочеш, щоб дівчинка без матері росла? Я випила перший раз за два останні роки. Ти ж це знаєш. Нащо тобі це? Невже ти не бачиш, що робить твоя мати? Невже в тебе не залишилося ні краплі почуттів до мене?

Це було диво. Я змогла його переконати. Микита відпросився з роботи, взяв мене за руку, і привів мене до матері.

– Мамо, роби що хочеш, але так не можна. Віддай Янку.

Був грандіозний скaндaл з боку свекрухи. Але дитину мені віддали. З Микитою ми переїхали. Коли все охололо, я запитала, чому він так зі мною вчинив. Він відповів, що приревнував, та й мама його нацькувала. Сказав, що сам все розуміє. Просив пробачити.

Я пробачила Микиту, і ми до сих пір разом, а батьків не вибирають. З його мамою ми не спілкуємося зовсім. Я ще не готова пробачити її. Хоча вона дуже просила приїхати до неї з Яною. Я відмовилася, і Микита не квапить мене. Мені хочеться виїхати з Микитою на інший кінець країни, подалі від цієї жінки. Я все розумію, але забрати у мене дочку було занадто. Через неї ми досі стоїмо на обліку у службі опіки.

Читайте також: Гороскоп на січень 2020 року для всіх знаків Зодіаку

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page