fbpx

Нумеролог розповіла, як краще провести нeбезпечне 1 серпня

Буде підвищена ймовірність авapiй і конфліктів, але в той же час з’явиться шанс позбутися від того, що заважає рухатися вперед.

З 22:31 31 липня до 22:53 1 серпня за київським часом – 19-й місячний день. Дев’ятнадцята місячна доба – дуже нeбезпечний час. Це один з найбільш конфліктних днів у всьому місячному циклі.

Для бізнесменів це важкий період: не можна займатися фінансовими питаннями, є ризик стати жepтвою обману і шахpaйства. У бізнесі в цей день бажано позбуватися від зайвих і безперспективних напрямків, залишаючи тільки ті, що приносять прибуток і розвиток.

Нейтральний день для поточної роботи. Серйозні справи краще відкласти, договори не укладати. Обговорюйте поточні справи, відкладіть переговори про різні нововведення.

Один необдуманий вчинок здатний звести нанівець всі ваші попередні зусилля

Будьте обережні з будь-якими новинами. Кожну інформацію ретельно перевіряйте, оскільки висока ймовірність oбману. У цей день ні в якому разі не дійте спонтанно. Один необдуманий вчинок здатен звести нанівець всі ваші попередні зусилля. Особливо важливо в цей місячний день уникати самообману.

Необхідно з обережністю поставитися до нових пропозицій. Краще рішення щодо цих пропозицій приймати через деякий час. Не піддавайтеся на провокації і самі не провокуйте інших. У цей день немає випадкових і порожніх подій – все, що відбувається, має величезне значення. Це один з найбільш несприятливих днів для зміни роботи або сфери діяльності.

У дев’ятнадцяту місячну добу велика небезпека потрапити під чужий вплив. Велику обачність слід проявляти щодо нових людей. Вони принесуть більше клопоту, ніж вигоди.

Читайте також: Представниці цих знаків Зодіаку можуть сміливо назвати себе мудрими

По нумерології, це день підвищеної небезпеки – висока ймовірність нeщасних випадків, авapiй, конфліктів і т.д. Краще відмовитися від ризикових видів спорту та активних дій. Особливо нeбезпечний цей день для тих, хто любить швидку їзду і різного роду небезпеки, в тому числі захоплення вoгнем і збpoєю. Це пов’язано з періодом ретроградного Марса, який закінчиться 27 серпня.

З 00:00 до 13:52 1-го серпня за київським часом – період Місяця без курсу. Він зробить свій вплив на додаток до місячного затемнення, яке все ще не втратило свою силу. У цей час не можна здійснювати великих покупок, особливо товарів тривалого користування, дорогих речей. Вади і неполадки в них виявляться через час, коли гроші за річ буде повернути неможливо. У цей час не варто проводити фінансові операції, позичати великі суми грошей.

Час Місяця без курсу є найбільш несприятливими для початку змін у власному будинку, сім’ї. Крім того, це один з найбільш несприятливих періодів для початку поїздок і подорожей за кордон, важливих відряджень. У період Місяця без курсу краще за все уникати покapaння дітей, так як воно може привести до психологічної відчуженості, яке може дати про себе знати через багато років і місяці по тому.

Коли Місяць без курсу, не варто починати нові справи. Найкраще завершувати старі, позбавлятися від того, що заважає руху вперед, прогресу в найбільш важливих для вас сферах життя. Місяць без курсу слід використовувати для того, щоб побачити силу інерції негативних звичок, комплексів, тіньових сторін особистості. Це час, коли ми надані самі собі а, отже, повинні займатися тільки тим, що стосується особисто нас.

Нагадую, що з 27 червня по 27 серпня ми знаходимося під впливом ретроградного Марса, з 26 липня по 19 серпня – ретроградного Меркурія, а також з 13 липня по 11 серпня – “коридору затемнень”. Проміжок буде між трьома затемненнями, два з яких ми вже пережили: 13 липня – сонячне затемнення, 27 липня – місячне затемнення, і 11 серпня – знову сонячне затемнення. Цей день краще провести спокійно, але не на самоті.

І запам’ятайте: як ви будете вести себе в цей день, так і з вами будуть поводитися.

Нумеролог – Людмила Савина (блог ТСН).

You cannot copy content of this page