fbpx

Нумерологічний прогноз на 2023 рік за датою народження

Розрахуйте своє число кармічної задачі і дізнайтеся, що вас чекає в Новий 2023 рік Водяного Кролика.

2023 рік не обіцяє бути легким не тільки з астрологічної, але й нумерологічної точки зору. Число 2023 року – сім. Як воно розкриється і в чому проявиться особисто для вас? Про про це ви дізнаєтеся, прочитавши цей нумерологічний прогноз на 2023 рік за датою народження для кожного числа кармічного завдання.

Як розрахувати своє число кармічного завдання?

Щоб дізнатися прогноз, вам знадобиться лише дата вашого народження. Складіть прості числа у даті вашого
народження до однозначного числа: Ч+Ч+М+М. Наприклад, дата народження 04.12 0+4+1+2=7. Значить, ваше число кармічного завдання – 7.

Число 1.

У наступному році на вас чекає багато можливостей, які тільки збільшуватимуться. Ви зможете досягти цілей та отримати результати своєї праці. Щоправда, для цього знадобиться прояв сили волі, терпіння та наполегливості. Вам слід бути впевненими у собі, але готовими поступитися у потрібний момент.

Втрати неминучі, але вони обернуться великими здобутками.

Потрібно гідно витримати усі випробування. Можливо, відбудеться зміна роботи чи нове призначення, а рік
принесе успіх у накопиченні капіталу. Не витрачайте свій час і гроші і будьте готові прийняти пропозиції інших людей. А ось для початку стосунків рік несприятливий.

Число 2

Це останній рік дев’ятирічного циклу, коли відбувається підбиття підсумків та переосмислення останніх років. Ви пожинатимете плоди своєї праці. Все недоказане і недороблене вимагатиме завершення.

Втрати пояснюються закінченням процесів та обнуленням показників: у минулому залишиться все непотрібне та марне.

Багато дружніх стосунків розірвуться, але ви на той час уже виростете з них. Ви почнете відкидати те, що не є частиною вашого майбутнього. Можливі злети та падіння.

Зросте конфліктність з близькими та оточуючими вас людьми. Цей рік не підходить для будь-яких починань, тому розпочинати нові стосунки не рекомендується.

Число 3

Починається новий розділ у вашому житті та черговий етап завдовжки дев’ять років. На вас чекають радикальні зміни та знакові події. Багато енергії, активності, впевненості в собі, самостійних рішень та
дій. Можлива зміна напряму діяльності, розвиток нових навичок та талантів.

Сприятливо планувати майбутнє, ставити цілі та робити перші кроки до них.

Прокидаються особисті бажання та амбіції, виявляються егоцентризм та зосередженість на собі. Можуть бути
проблеми у партнерських стосунках. Ви почуватиметеся в них самотньо, без підтримки та уваги. Попри все потрібно зберігати почуття власної цілісності і не залежати від думки та дій оточуючих. Не бійтеся самостійності, будьте готові йти своєю дорогою.

Число 4

Рік компромісів та співробітництва, об’єднань та партнерства. Стосунки стануть міцнішими, тому сміливо вступайте у нові, створюйте сім’ю, народжуйте дітей. Перегляньте взаємини з близькими людьми. Сумніви стримуватимуть вас у прийнятті рішень, це загальмує багато процесів. Нарешті прийдуть довгоочікувана слава та популярність. Цього року часто трапляються чудеса, а ідеї та бажання втіляться у життя.

Число 5

Рік один із найкращих! Обіцяє удачу та матеріальне процвітання. Період пов’язаний з розкриттям особистості, розвитком здібностей, реалізацією креативних та творчих планів. Втілюйте у життя все, що планували два роки тому. Налагоджуватимуться зв’язки та процвітатиме бізнес. Відбудеться багато нових знайомств. Найкращий час для кохання, створення сім’ї та народження дітей.

Очікуються далекі подорожі, професійний та духовний розвиток, здобуття нових знань та досвіду, а також передача знань іншим. Насолоджуйтеся життям! Ви зможете досягти цього року всього, що тільки побажаєте.

Число 6

2023 рік розвіє ілюзії і змусить вас реально подивитися на світ. Виявляйте стійкість та терпіння. Намагайтеся ясно мислити. Можуть відбуватися раптові та несподівані події, коріння яких сягає глибоко в минуле. Це рік великих бажань, які захочеться неодмінно втілити. Переконайтеся, що вони є істинними.

Нагадають про себе ті сфери життя, в яких відбувалося найбільше помилок. Виявиться інтерес до езотерики, містики. Ті, для кого езотеричні знання не цікаві, займуться науковою та дослідницькою діяльністю. Будьте уважні до здоров’я. Прислухайтеся до внутрішнього голосу та довіряйте своїй інтуїції.

Число 7

У наступному році буде багато можливостей для будь-яких справ. Особливо гарний час для спілкування, контактів та знайомств. Ви отримаєте цікаві пропозиції у навчанні, розвитку, творчій діяльності.

Це час інновацій, оновлень та перегляду цілей, розвитку діяльності у нових напрямках. Може не вистачати стабільності, послідовності та твердості.

Виявляться ментальні занепокоєння. Занадто багато новизни у всьому. Події, що відбуваються, набирають швидкість, швидко змінюючи одна одну. Навчіться виходити із зони комфорту та підлаштовуватися під обставини, що склалися. Отримуйте нові знання та діліться ними з оточуючими. Будьте уважні з фінансами, остерігайтеся шахраїв.

Число 8

Рік принесе зміни у сфері романтичних стосунків. Вони не тільки легко складатимуться, але й так же легко закінчуватися для того, щоб початися знову. Виникне багато перешкод, пов’язаних з обов’язками щодо інших.

Це час яскравих почуттів та емоцій. Ваша енергія буде спрямована на творчі проекти та розкриття своїх талантів у мистецтві. Ви багато часу присвятите заняттям, які принесуть естетичне задоволення, Змінять вашу зовнішність або імідж, прикрасять і зроблять затишним житло. Не піддавайтеся спокусі заробити легкі гроші

Число 9

Це буде рік розумового, духовного та фізичного очищення. Він обіцяє багато невизначеності та раптових подій, що ведуть до трансформації та переродження. Старе зникає для того, щоб звільнити простір. Це чудовий рік для навчання, досліджень, творчості, читання та порятунку від марних ідей. З вашого життя можуть зникати люди, або, навпаки, нагадають про себе ті, про кого ви забули.

Матеріальний аспект зсувається на другий план. У пріоритеті духовне наповнення, переосмислення цінностей, занурення усередину себе. Свідомість змінюється у нових умовах. У такому стані не рекомендується ухвалювати важливі рішення. Сприятливим буде рік для тих, хто зможе відмовитись від матеріальних благ заради розвитку душі.

You cannot copy content of this page