fbpx

Обережне формулювання заяви палацу натякає на те, що “можливо, відбувається щось серйозне”. Лікарі королеви Єлизавети II стурбовані станом її здоров’я

Обережне формулювання заяви палацу натякає на те, що “можливо, відбувається щось серйозне”, каже колишній королівський кореспондент Річард Самнер.

Лікарі королеви Єлизавети II стурбовані станом її здоров’я, йдеться в офіційному повідомленні Букінгемського палацу.

Королева найближчим часом перебуватиме під особливим наглядом лікарів.

Спадкоємець престолу принц Чарльз з дружиною, герцогинею Корнуольською Каміллою, а також принц Вільям, принц Гаррі з дружиною, герцогинею Сассекської Меган, принц Ендрю, герцог Йоркський, прямують у замок Балморал у Шотландії, де знаходиться королева, пише . Принцеса Анна вже знаходиться у замку.

Прем’єр-міністерка Великобританії Ліз Трасс, яка зустрічалася з королевою напередодні, заявила , що думки всіх британців зараз з Єлизаветою II та її родиною.

Кореспонденти, які пишуть про королівську родину, називають тривожним сам факт того, що Букінгемський палац розкрив інформацію про стан здоров’я Єлизавети ІІ.

96-річна Єлизавета II останніми місяцями регулярно відмовляється від різних заходів через станн здоров’я. Зокрема, вона практично не брала участі у святкуваннях з приводу 70-річчя свого сходження на престол на початку червня.

Фото: Інстаграм.

09/08/2022

You cannot copy content of this page