fbpx

Обличчя свекрухи налилося рум’янцем чи то від танців, чи то від того, що їй пора б зупинитися і відкласти у бік чергову чарку. Ангеліна спантеличено перепитала: «Катьку!? Ви вибрали!?”

Сімейне торжество у розпалі. Всі гуляють і веселяться. Невістка Ангеліна і свекруха Алла сидять поруч.

Невістка завжди була порядною і тихою дівчиною і тому навіть в день народження свого чоловіка вона практично не пила, лише трішки пригубила.

З Ігорем вона вже в шлюбі 7 місяців. Ще навіть року не минуло з моменту весілля і рожеві окуляри все ще на ній.

Свекруха після активного танцю під веселеньку пісню повернулася на своє місце поруч з невісткою.

Після чергової випитої чарки налитої майже до країв, вона раптом зронила: «Все-таки добре, що ми тебе вибрали, а не Катьку».

Обличчя свекрухи налилося рум’янцем чи то від танців, чи то від того, що їй пора б зупинитися і відкласти у бік чергову чарку.

Ангеліна спантеличено перепитала: «Катьку!? Ви вибрали!?”

– Катька Остап’юк. Та ще…! Вона тобі не рівня – відповідала свекруха.

Наївній Ангеліні хотілося б вірити, що це все свекруха наговорила, бо хильнула зайвого, але швидкоплинні здогадки у неї і раніше були. Вона здогадувалася, що у Ігоря до весілля була якась дівчина.

Багато в чому Ангеліна обґрунтовувала свої здогади інтуїцією. Так само були випадки, коли Ігорю дзвонив якийсь Стас. Ігор ніколи слухавки не брав, говорив, що дзвонять з роботи. І в свій вільний час він не хоче себе завантажувати робочими проблемами.

І бувало, що він надовго кудись пропав і не відповідав на дзвінки. Ангеліна втішала себе і переконувала, що вона у нього єдина.

***

Після розмови зі свекрухою невістка була сама не своя. А коли вечір підійшов до кінця, вона ніби ненароком запитала у чоловіка: «А ти Катьку Остап’юк знаєш?».

Питання стало повною несподіванкою для чоловіка. Катя вже давно в минулому і молодий чоловік сподівався, що дружина ніколи не дізнається про неї. А зізнатися їй він і не думав. Він вдав, що не розуміє про кого йде мова. Ангеліна тактовно і обережно почала вивідувати інформацію у друзів чоловіка. Поступово картина склалася цілком.

Ігор хлопець не простий. Будував стосунки одразу з двома дівчатами. Катя була яскрава і розкута, а Ангеліна повна протилежність їй. Не любила гулянки і завжди була за міцні і довгі стосунки.

Ігор хотів вибрати залишитися з Катею, але так як мама – найкраща його подруга, запитав поради у неї. Алла не тільки дала пораду, але і наполягла, щоб син залишився з надійною і сімейною Ангеліною, а про Катю забув і не згадував.

Коли Ангеліна дізналася про все, порадилася з батьком, як їй тепер бути. Той став її вмовляти залишити все як є. Ігор начебто хлопець непоганий і завжди подобався її батькові.

Але Ангеліна не змогла пробачити чоловіка. Їхнє спільне життя більше не було щасливим. Ангеліна перестала довіряти чоловікові і це потягнуло за собою незворотні зміни у стосунках. На даний час їх шлюб наближається до розриву.

Батько відмовляє її від такого рішення, але вона зареклася, що свого рішення не змінить. Ангеліна не може повірити, що чоловік коли-небудь зміниться.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page