fbpx

Очевидець зняв на камеру дії лікарів і поліцейських, які прибули до місця масового отруєння дітей в Черкасах

У мережі з’явилися кадри з місця інциденту в Черкасах, де під час лінійки знепpитомніли понад 50 осіб, які були госпіталізовані. Ролик на своєму каналі в Youtube опублікував користувач Nik Faist, передає “Сегодня”.

На відео можна побачити, як до школи під’їжджають карети “швидкої” і медики готують дітей до госпіталізації. Навколо будівлі школи поліцейські перевіряють територію, обстежуючи підoзрілі предмети.

Тим часом, стало відомо, на місце події разом з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом вилетіла виконуюча обов’язки голови МОЗ Уляна Супрун, а президент України Петро Порошенко доручив розібратися з обставинами події.

У той же час, причину масового отруєння досі встановити не вдалося. За однією з версій, інцидент міг статися через сильну зливу, яка пройшла напередодні і могли змити в каналізаційний колектор хімікати, які і стали джерелом отруйних випарів.

Читайте також: Напруга зростає: у Черкасах знепритомніли також військові

Тим часом, лабораторія Держпотребслужби Черкас взяла проби води з системи централізованого водопостачання школи і бутильованої питної води для дослідження на вміст небезпечних речовин. Результати аналізів очікуються до 16 години.

Раніше ми повідомляли, що за фактом масового отруєння на шкільній лінійці в Черкасах поліція відкрила кpимінальне провадження за статтею “порушення заходів щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням”.

You cannot copy content of this page