fbpx

Очікуємо до +20. Синоптик розповів коли чекати бабиного літа в жовтні

Очікуємо до +20. Синоптик розповів коли чекати бабиного літа в жовтні

Початок жовтня 2019 року порадує українців гарною погодою.

Температура повітря теж буде комфортною. Однак на початку і кінці першої декади місяця можливі невеликі дощі, пише Газета. ua

“Друга декада порадує коротким потеплінням – “бабиним літом”. Після нього настане короткочасне похолодання і навіть з невеликим морозом ночами. Смуга холоду закінчиться на початку третьої декади жовтня, після чого грунтовно потеплішає і настане друге “бабине літо”, – говорить нарoдний синоптик Леонід Деркач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очах потeмніло. У сeрце наче нiж хто встрoмив. Нічого нікому не сказала. Кілька днів лежала вдома, нікуди не виходила. Мама не розуміла, що відбувається. Нарешті Іра розповіла

Сьогодні в Україні частково пройдуть дощі і трохи потепліє. У західних областях, а також у Вінницькій і Житомирській температура повітря вдень буде +17… + 19 градусів, вночі 9… 11 градусів. Вночі можливий дощ.

Найвища температура в неділю буде в Одеській області – від +22 до +24 градусів. У Миколаївській та Херсонській областях пройдуть дощі, температура там буде +20… + 22 градуси.

You cannot copy content of this page