fbpx

Одна з найемоційніших учасниць шоу “Холостяк” побореться за перемогу у конкурсі “Міс Україна 2018”

Одна з найемоційніших учасниць шоу “Холостяк” Галина Присташ побореться за перемогу на національному конкурсі краси “Міс Україна 2018, передає 24 канал.

Ще 25 травня відбувся фінал романтичного проекту “Холостяк”, а його учасники досі мають неабияку популярність в Україні. Тисячі прихильників шоу спостерігають за подальшою долею його фіналісток, зокрема, Галини Присташ, яка покинула Рождена Анусі за крок до перемоги.

Результати проекту не повпливали на яскраву конкурсантку: вона із запалом поринула в роботу та активно почала розвивати свою кар’єру. Нещодавно ж Галина Присташ приголомшила всіх заявою про участь в “Міс України 2018”. Зірка пройшла відбірковий етап конкурсу та готова боротись за перемогу з головними красунями країни.

“Якщо мріяти, то бути відданим мрії на 100%. Якщо мати бажання, то вкладати 100% зусиль. Якщо знати істину, то вірити в неї на 100%! Скоро відбудеться всеукраїнський конкурс краси “Міс України 2018″, і я знаю свою ціль”,– ствердно написала Галина Присташ.

Читайте також: Прийняла виклик вийти на знаменитий паркет: учасницею “Танців з зірками” стала відома співачка

Якщо мріяти, то бути відданим мрії на 100%… Якщо мати бажання, то вкладати 100% зусиль… Якщо знати істину, то вірити в неї на 100%! Скоро відбудеться всеукраїнський конкурс краси @missukraine_universe ❤🌎👑 І я знаю свою ціль в її участі! Дякую, хто зі мною!❤#ЩасливаХолостячка#GP💘#MissUkraineUniverse2018#MissUniverse#NY#soon 🖤🖤🖤А я дуже вдячна за мега експрес роботу, яку ми виконали за 4 години, своїй найкрутішій команді, яка була сьогодні разом зі мною! #Video 🎥: @kolyanekrasov & @moygospodin_ #MakeUp & #HairStyle 💄👄: @martelle_studio #Style 👛👠: @anastasiia_darsan #🎈: @funfan_ua 🖤🖤🖤 Моя сталева підтримка💪💃🏼❤ @marta.nesteruk 🖤🖤🖤

Публикация от GalinaPrystash (@galinaprystash)

У відеозверненні фіналістка шоу “Холостяк” подякувала прихильникам за підтримку та попросила їх так само допомагати їй під час участі в престижному конкурсі.

You cannot copy content of this page